Sture frøs ihjel foran hospitalet – der var ikke plads til en mand som ham i det nye Sverige

Et sygehus i Sverige - Google street view

En bidende kold nat blev Sture fundet død foran sygehuset i den svenske by Nynäshamn. Frosset ihjel.

 

Han død blev omtalt i en notits i den lokale avis. Nynäshamnsposten

 

Men bag denne notits gemmer der sig en tragisk historie, ifølge Avpixlat.se.

 

Det er beretningen om det nye Sverige, hvor svenskere som sårbare eksistenser som Sture er blevet anden klasses medborgere. Sture er et af de mennesker, som nu bliver ofret på multikulturens alter. Det skriver avpixlat.se som har gravet historien om Stures liv frem.

 

Sture beskrives som en mand der har været en god arbejder hele sit liv. Han har været ansat inden for forsvaret og plejesektoren.

 

På sine ældre dage gik tilværelsen skævt for ham. Han begyndte at drikke og omgås den forkerte slags mennesker . Til sidst blev han dranker.

 

På et tidspunkt boede han på et kommunalt bosted, men her blev han vraget for at give plads til nogle af de mange migranter, som er strømmet ind i Sverige.

 

Han blev hjemløs og fortsatte med at drikke. Han blev lovet behandling. Men tilbagefald satte en stopper for det, og kommunen svigtede, skriver Avpixlat.

 

I begyndelsen af januar var det bidende koldt. Natten mellem tirsdag og onsdag var det mellem 12 og 14 graders frost.

 

Sture gik ind på sygehuset og satte sig i forhallen for at få varme. Men vagterne smed ham ud. Han fik ikke sine ejendele med sig. Selv hans jakke skulle han ikke have fået med sig.

 

Læs også
Hvidvasker Sverige sin antisemitisme? – en beretning om, hvor galt det står til i Malmø

Derefter gik Sture ind på et offentligt toilet. Her blev han i realiteten jaget væk af udenlandske tiggere, skriver Avpixlat.

 

Sture går tilbage til hospitalet. En vagt mener at have set ham ved 2-tiden.

 

Han bliver ude i den kolde nat. om morgenen er han død.

 

Et offer for en elite, som dyrker det multikulturelle samfund, så der hverken er tid, penge eller empati til mennesker som Sture.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…