Storkriminel Vollsmose-gangster udvist af Danmark for bestandig: Tabte appelsag ved domstolen i Strasbourg

Politiet

Den ligger nu helt fast, at Højesterets udvisningsdom over den nu 46-årige kriminelle storgangster fra Vollsmose, Hahmoud Khalil Samel, bedre kendt som Fiz Fiz, står ved magt.

 

I torsdags den 1. december afgjorde Menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg, at det ikke var i strid med menneskerettighederne, da Højesteret i oktober 2011 stadfæstede udvisningsdommen over Vollsmose gangsteren, lyder det ifølge Ritzau.

 

Blev i 2015 sat på fly til Libanon

Efter Højesterets afgørelse blev den berygtede storgangster i 2015 sat på et fly til Libanon, som han kom fra som 23-årig i 1993.

 

Ud over, at han i den mellemliggende tid har fået otte børn samt en hustru, som alene i 2013 kostede Odense Kommune fem millioner kroner, har hans tid i Danmark siden ankomsten været én stor og alenlang kriminel løbebane.

 

Sideløbende med sin førtidspension, som det gavmilde sociale system næsten per automatik gav ham som ikke-vestlig indvandrer, har den tidligere bandeleder i Vollsmose drevet omfattende narkohandel med hash og kokain, stået bag alvorlige trusler, deltaget i tæskehold samt udstedt store dummebøder efter devisen: betal eller få endnu flere tæsk.

 

Hans advokat beklager afgørelsen

Ifølge storgangsterens advokat, Michael Juul Eriksen, er det på trods af afgørelsen i Strassbourg stadig umenneskeligt at udvise Fi Fiz.

 

”Hans tilknytning til sine børn i Danmark gør, at jeg stadigvæk ikke syntes, at det var menneskeligt at udvise ham,” siger Michael Juul Eriksen til Ritzau og fortsætter:

 

”Men der er ikke så meget andet at gøre, end at tage afgørelsen til efterretning.”

 

Fakta er dog, at storgangsterens tilknytning til sine børn i hvert fald ikke har givet sig synligt udtryk. Således har to af hans drenge vandret fra den ene lukkede institution til anden, og kostede alene i 2013 Odense Kommune tre millioner kroner.

 

Læs også
En læser nær Kærshovedgård: Udviste asylansøgere og kriminelle skaber utryghed for borgerne

Har ejendomme i Syrien og Libanon

I øvrigt skulle der ikke være noget i vejen for, at hans familie kan følge efter ham.

 

Medens Fiz Fiz hævede førtidspension i Danmark og supplerede pension med millionindtægter fra blandt andet narkokriminalitet, overførte han penge til Syrien og Libanon med henblik på investeringer i ejendomme, og hvor familien blandt andet har tilbragt luksusferier.

 

https://denkorteavis.dk/2013/socialpolitik-pa-vrangen-den-udviste-narkogangster-fez-fez-modtager-fortidspension-i-faengslet/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…