Storkriminel Levakovic-gangster igen i aktion: Lavede uden varsel brutalt overfald

Facebook

Selv ikke et fængselsophold forhindrer den storkriminelle gangster Jura Levakovic med et strafferegister så langt som et ondt år i at begå ny kriminalitetet.

 

Således blev Juri Levakovic ved Retten i Svendborg en i går idømt en tillægsdom på tre måneders fængsel for et brutalt overfald på en medfange i Nyborg Statsfængsel. Det skriver Ekstra Bladet.

 

Overfaldet skete ifølge avisen i fængslets værksted, hvor Levakovic-gangsteren helt umotivet og uden varsel overfaldt sin medfange bag fra og bankede ham tre gange i hovedet med stykke værktøj, medens det tilsyneladende sagesløse offer sad og drak te.

 

Er udvist for bestandig

Den nu 29-årige gangster afsoner i øjeblikket en dom på fem års fængsel for bankrøveri og hjemmerøveri.

 

Oven i tillægsstraffen på de tre måneder blev Jura Levakovic ved Retten i Svendborg desuden idømt seks års udvisning, men det sidste får dog ingen betydning, da gangsteren først ved Københavns Byret i december 2012 blev udvist af Danmark og til Kroatien for bestandig.

 

Dommen blev i august 2013 stadfæstet i Østre Landsret. Jura Levakovic forsøgte herefter at få udvisningen prøvet ved Højesteret, men det blev afvist, og han har nu indbragt sagen for Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol.

 

Har over 200 kriminelle forhold bag sig

Hvis Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol underkender byrettens og landsrettens udvisningsdom, hænger danskerne i al evighed på en Jura Levakovic, som i et interview TV 2 blandt har erklæret, at han er ”dybt kriminel” og i en anden forbindelse har udtalt, at ”Jeg gør det, jeg er bedst til, og det er at begå kriminalitet.”
Jura Levakovic er kroatisk statsborger, men har boet i Danmark hele sit liv. Han er kendt som en af Levakovic-familiens mest kriminelle medlemmer .

 

Siden Jura Levakovic som 12-årig for alvor startede sin kriminelle løbebane og den gang blev efterlyst af politiet, har han over 200 kriminelle forhold bag sig.

 

De omfatter hele registret fra gruppevoldtægt og over tyverier, gaderøverier, bankrøverier og hjemmerøverier til rå vold og trusler på livet.

 

 

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

”Jeres fucking danske system”

Jura Levakovic er kun et medlem af en stor berygtet familie, som har kostet det danske samfund dyrt.

 

Ifølge beregninger, som Ekstra Bladet har fået lavet, har familien Levakovic kostet det danske samfund 74 millioner kroner siden den dag i 1972, hvor familien kom til Danmark og slog sig ned i campingvogne på Amager og efterfølgende købte villa og dyre biler uden nogensinde at have haft et arbejde.

 

Københavns Kommunes årlige udgifter til kontanthjælp til familiens medlemmer løber op i millionbeløb. Således har fire medlemmer af gangsterfamilien i en periode på fire år fået udbetalt mellem 20.300 og 24.200 kroner om måneden uden at skulle røre en finger.

 

Det skrev vi 12.1.2015. Siden er der kommet nye store udgifter til retssager og fængselsophold.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…