Slå julefrokosten og skiferien sammen i fantastiske omgivelser

Tag vennerne, kollegerne eller familien med på en intensiv og billig skiferie i juleperioden og få et velfortjent hvil fra juleræset. Danski tilbyder en nem og billig løsning, der kombinerer den perfekte skitur og en festlig julefrokost.

 

Det har aldrig været nemmere at flytte julefrokosten til de franske alper. Med Danski får du muligheden for at holde en miniferie med masser af skiløb og uforglemmelige oplevelser. Danski inviterer til XMas Ski – Skiløb og Julefrokost i de bedste områder i Europa. Tignes og Alpe d’Huez byder på konstant skiløb og sjove fester, og Danskis egne klubhoteller danner rammerne om en mindeværdig oplevelse.

 

Med Danski får du tre eller fire fede dage i fantastiske omgivelser med masser af skiløb og underholdning. Når det bliver tid til at klikke ud af skiene og tage til afterski, er der lagt op til fest og farver, når det berømte La Folie Douce hver aften byder op til dans, drinks og gennemførte fester.

 

Morgenen efter får du selvfølgelig serveret en god omgang tømmermændsmad, så du og de andre i gruppen er klar til endnu en dag med fuld fart på pisterne.

 

Danski sørger for det hele

Danski sørger for, at du hverken kommer til at gå sulten eller tørstig i seng. For efter en tur ned ad de sublime skipister kan du sætte dig til bords til en lækker treretters menu. Selvom du befinder dig langt hjemmefra, går du derfor ikke glip af den traditionelle danske julemad med alt, der hører til.

 

Miniskiferien er til dig, som har brug for et festligt pusterum i et af Europas bedste skiområder sammen med gutterne, veninderne, familien eller firmaet. Så er der dømt hvid jul.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…