Sådan kommer du i gang med fluefiskeri

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med fluefiskeri? Den ældgamle teknik er uhyre populær, svær at mestre, men en fantastisk sjov og meget aktiv måde at fiske på. Med det rette fiskegrej er du godt hjulpet.

 

Fluefiskeri adskiller sig en hel del fra traditionel lystfiskeri, hvor timerne godt kan være lange, når der måske ikke er den store aktivitet på snøren. Fluefiskeri er en disciplin, der med garanti giver dig en helt anden oplevelse. Ved fluefiskeri er du aktiv hele tiden, og det giver en helt anden dynamik end at vente tålmodigt på, at proppen endelig flytter på sig.

 

Fluefiskeri er og forbliver noget særligt, og hvis du er tosset med at fiske, men endnu ikke har givet dig i kast med denne form for fiskeri, så er det bare med at komme i gang. Det eneste, du behøver, er noget særligt fiskegrej.

 

Hvad skal du bruge for at komme i gang?

Der er en lang række muligheder inden for fluefiskeri, og det er altafgørende, at de forskellige komponenter passer perfekt sammen. Hos Fluer.dk  kan du finde det bedste og billigste fiskegrej, der kan få dig i gang med fluefiskeri.

 

Ligesom fluefiskeriet adskiller sig fra det traditionel fiskeri, adskiller fiskegrejet sig også. Du får brug for en anden stang, en anden line, og så er der selvfølgelig fluerne. Her skelner man mellem våd- og tørfluer, og det er afgørende, alt efter hvordan du har lyst til at fiske.

 

Se her, hvilket fiskegrej du skal bruge for at komme godt i gang med fluefiskeri.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…