Sådan bliver din skiferie med børnene en succes

Tag ungerne med på skiferie – uden al besværet. Med masser af børnevenlige aktiviteter og gode hoteller bliver din skiferie med børnene en succes. Rejser du med Nortlander, er der tænkt på det hele, når familiens yngste skal med på ski.

 

Når du tager hele familien med på skiferie i eksempelvis Østrig, Frankrig eller Italien, skal du vælge en rejsearrangør, som tilbyder skiferier, der er skræddersyet til familier. Der skal være plads til de voksne og masser af kvalitetstid med børnene.

 

På Nortlanders mange børnevenlige hoteller er der taget højde for hele familiens behov. På den måde bliver skiferien en fornøjelse for både store og små. Der er naturligvis skiskole på langt de fleste af destinationerne, så du kan tage et velfortjent hvil eller nyde pisterne i dit eget tempo, mens børnene bliver holdt godt beskæftiget.

 

De bedste tips og tricks til skiferien

Nortlander har samlet en række tips og tricks til dig, som ikke er helt sikker på, hvordan en skiferie med børnene bliver en succes.

 

Det er vigtigt, at børnene bliver klædt godt på, allerede inden de for første gang bliver sluppet løs på børnebakkerne. Du skal være helt sikker på, at dit barn er tryg ved situationen og forstår udstyret. Selv om du måske selv er en habil skiløber, er skiguiderne på skiskolerne uddannet i at lære fra sig, så tøv ikke med at benytte denne mulighed – det kan sagtens betale sig for dit barn.

 

Det kan være afgørende for børnenes humør, at lejligheden eller hotellet ligger så tæt på pisten som muligt. En længere gå- eller køretur kan hurtigt tage al glæden fra de små, som – ligesom dig – desuden kan have særlige forventninger til maden og faciliteterne på hotellet.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…