Efter TV2s afsløring af imamerne: S og V snakker og snakker – DF handler

Creative Commons

TV2 har gennem de sidste par uger vist dokumentarserien ’Moskeerne bag sløret’, og det har fået mange politikere på Christiansborg og ude i landets kommuner på barrikaderne og fordømme imamerne, som i serien rådgiver en muslimsk kvinde til at acceptere mandens vold mod hende, at han tager en kone nummer to og et sharia-råd vil ikke lade hende få en muslimsk skilsmisse fra sin voldelige mand.

 

Dokumentarserien fik mange af landets politikere på barrikaderne, og de har nu brugt uger på at fordømme imamernes kvindesyn og være overraskede over tilstandene i de otte af landets moskeer, som TV2 filmede i. Og hvad så nu, spørger jeg?

 

Vil Socialdemokraterne og Venstre handle denne gang, eller vil de bare råbe højt og være hårde i retorikken for herefter at falde ned som blide lam? Lidt ligesom de plejer at gøre. Dansk Folkeparti har endnu en gang fremsat et forslag om at lukke Grimhøjmoskeen her i kølvandet på dokumentarserien, men endnu en gang ville hverken Socialdemokraterne eller Venstre støtte det.

 

Så endnu en gang viser partierne, at de egentlig ikke ønsker at afsøge alle muligheder for at hindre rabiate imamer i at udføre deres hadprædikener i landet. Altså har de fyldt danskerne med varm luft igen. Mit spørgsmål til dem er: Hvornår vågner I op og handler? Hvornår vil I være med til at lukke Grimhøjmoskeen og andre moskeer, som helt åbenlyst modarbejder det danske samfund? Hvornår vil I være med til at handle?

 

Jeg tror, at danskerne er meget trætte af politikere, som taler og taler om at stramme udlændingepolitikken og være hårde over for radikale imamer, men så intet vil være med til, når mediedækningen et stilnet af. Jeg kan forstå, at statsministeren nu indkalder alle partier til møder om, hvad vi kan gøre på området, men lur mig om det hele ikke ender med mere af samme skuffe, som vi er blevet præsenteret for de sidste 20-30 år. Mere fokus på integration og nyttesløse integrationsprojekter.

 

Lad mig sige det lige ud: Nu er det nok med tom snak og ingen handling. Disse imamer og radikale kræfter forstår kun én ting, og det er ikke mere integration. Det er at sætte hårdt mod hårdt. At vi som samfund mander os op og siger, at hvis man ikke opfører sig ordentligt i Danmark, ja så er det ud – også selvom man har været så heldig at få tildelt et dansk statsborgerskab.

 

Det skal nemlig kunne tages fra en person, hvis vedkommende modarbejder danske regler og normer. Det mener Dansk Folkeparti, og vi vil fortsætte vores kamp for at sætte disse rabiate imamer stolen for døren.

 

Martin Henriksen, MF og udlændingeordfører for Dansk Folkeparti

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…