Rekordstort antal jøder flygter fra Frankrig for at undgå muslimsk forfølgelse

Et rekordstort antal jøder forlader i disse år Frankrig for at slippe væk fra overfald og terror fra det voksende antal muslimske indvandrere.

 

Man ser den samme tendens i Malmø og i andre europæiske områder med store parallelsamfund af rabiate muslimer, som lader deres vrede over israelernes og palæstinensernes stridigheder i Gaza og på Vestbredden gå ud over jødiske landsmænd.

 

De franske myndigheder står magtesløse over for det stigende antal overgreb mod jøder. Ganske vist erklærede premierminister Manuel Valls i en brandtale på årsdagen for massakren i et jødisk supermarked i Paris, at et Frankrig uden jøder ikke vil være Frankrig. Og præsident Francois Hollande har netop forlænget undtagelsestilstanden med øget beredskab og bevogtning med tre måneder.

 

Intet hindrede en 15-årig dreng i Marseille i at gå til angreb med en slagterkniv på en skolelærer og såre ham livsfarligt, fordi han bar kippa, den jødiske kalot. Og hadefuld graffiti på synagoger og jødiske skoler griber om sig.

 

Så jødisk udvandring fra Frankrig tager til. Alene i 2015 besluttede 8.000 franske jøder at flytte til Israel. Og udvandringen har været støt voksende siden år 2000, da den muslimske indvandring fra Nordafrika og Nær-Østen tog voldsomt til i omfang.

 

En EU-analyse viser, at 74 procent af Frankrigs jøder ikke mere tør vise deres religion offentligt. Mænd, der bærer kippa, skjuler kalotten under en kasket eller blød hat på vej til og fra synagogen for at undgå at blive spyttet på eller udsat for truende tilråb eller voldelige håndgribeligheder.

 

http://edition.cnn.com/2016/01/22/middleeast/france-israel-jews-immigration/index.html

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…