Humøret er højt hos Danny Abdallah – noget tyder på, at de kriminelle udlændinge på tålt ophold vinder over regeringen, så de ikke bliver samlet i Midtjylland

“Løvernes Konge”, Danny Abdallah, er en glad mand. Det lader nemlig til, at han ikke længere skal frygte, at politiet henter ham og kører ham til Kærshovedgård ved Ikast.

 

Regeringen har tidligere sagt, at alle udlændinge på tålt ophold og kriminel meldepligt skal bo på det nye udrejsecenter i Midtjylland.

 

Som det hedder i en formulering fra juni:

 

Udlændinge på tålt ophold og kriminelle udviste har hidtil skullet tage ophold på Center Sandholm. Regeringen besluttede i forbindelse med asylpakken i november 2015, at de fremover skal pålægges opholdspligt på Udrejsecenter Kærshovedgård.

 

Det er 9 måneder siden, det blev besluttet, at de udvisningsdømte skal bo på Kærshovedhård, men de er ikke kommet dertil endnu.

 

Noget kunne da også tyde på, at den oprindelige plan er kørt fast. Det kan ende med, at de udvisningsdømte på tålt ophold og kriminel meldepligt kun skal placeres der, evt. med fodlænke, hvis de ikke overholder deres opholds- og meldepligt.

 

Regeringens aftale med forligspartierne kan læses HER.

 

Når Danny Abdallah strutter af selvtillid, kan det altså være i forvisningen om, at det politiske flertal på Christiansborg ikke vil gennemtvinge de oprindelige planer. Fordi det ville være for besværligt og uoverskueligt, at samle hele banden på Kærshovedgård i Midtjylland.

 

Personalet på stedet har da også rigeligt at se til med de knap 50 afviste asylansøgere, der allerede bor der.

 

De er nemlig ofte ret sure over stedet og maden, så truer de personalet og smadrer vinduer og ting. Hvad kunne der ikke ske, hvis der kom flere hundrede udvisningsdømte mænd til?

 

Læs også
Tyskerne er blevet mere kritiske over for asylansøgere – de stoler ikke på dem

Så regeringen og dens forligspartier kan ende med at lade dem blive rundt omkring i landet, hvor de så kan udfolde deres aktiviteter – herunder kriminelle aktiviteter.

 

Hvis det bliver sådan, vil det bidrage til at undergrave politikernes autoritet. Folk som Danny Abdallah bliver bekræftet i, at de kan gøre, som det passer dem. Det danske system er ikke i stand til at sætte dem på plads. De kriminelle har taget magten.

 

På billedet kan man se Abdallah triumfere ved at give danskerne og de danske politikere den islamiske finger. Denne pegefinger i vejret er symbolet på Allahs enhed, der sættes op over for den kristne treenighed (Gud, Jesus og Helligånden).

 

Det er en mand, der føler, at han har vundet.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…