Politiet skyder aggressiv hund og anholder indvandrer for vold mod sagesløs ung kvinde

En 24-årig mand er lørdag blevet varetægtsfængslet i 14 dage.

 

Manden er sigtet for vold mod en ung kvinde i Hvidovre fredag eftermiddag.

 

Den unge kvinde stod fredag eftermiddag sammen med nogle venner ved Hvidovre Gymnasium og HF, da den 24-årige mand kommer gående forbi med sin hund.

 

Men da manden passerer kvinden, giver han hende flere hårde slag. Det skete uden forudgående kontakt.

 

Herefter forsvinder manden og hunden i retning mod Avedøre Station. Her finder politiet den 24-årige mand. Han er fra lokalområdet.

 

Men manden brød sig ikke om politiet. Han blev meget aggressiv og kaldte på hunden, som han får til at gå mod politiet.

 

Politiet forsøger i første omgang, at stoppe hunden med peberspray, men peberspray har åbenbart ikke samme virkning på hunde som på mennesker, så politiet ser sig til sidst nødsaget til at skyde hunden. Der blev affyret to skud, og hunden er nu død. (Sjællandske Nyheder)

 

Aggressiv udseende indvandrer med bredhoved hund

Sjællandske nyheder skriver ikke noget om mandens eller hundens identitet.

 

Den Korte Avis har fået oplyst fra en lokal borger i Avedøre, som passerede manden og hunden flere gange, at der er tale om en person med mørk hud og en bredkæbet kamphundetype.

 

Med andre ord, der er altså tale om en mand af anden etnisk oprindelse fra den indvandrertætte bebyggelse samt en muskelhund af en slags.

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

 

Borgeren kunne også fortælle, at hunden på intet tidspunkt var i snor. Det bekræftes af Sjællandske nyheder der skriver: ” Imens det foregik, kaldte den 24-årig på sin hund og fik den til at gå imod politifolkene”.

 

Avedøre er ikke et trygt sted

Avedøre Stationsby er mildest talt ikke et trygt sted. Den Korte Avis har flere gange skrevet om voldelige overfald, indbrud og tyveri fra dagligvarebutikkerne.

 

Som i mange andre af Købehavn forstæder, hvor der bor mange indvandrere, skal man passe på ikke at løbe ind i de forkerte typer. Og bedst som man tror sig sikker på vej op i elevatoren, kan man pludselig blive udsat for et tricktyveri.

 

Det blev en 68-årig mand tirsdag eftermiddag kl 13.25 ved sit hjem på Sadelmagerporten i Hvidovre. Sadelmagerporten ligger ved Avedøre Station.

 

Manden havde kort tid forinden været ude for at handle, hvor han havde bemærket to unge kvinder og en mand. Da manden kom hjem til sin opgang, ville han tage elevatoren op, men blev her opsøgt af de tre unge personer fra butikken.

 

Læs også
Dansk Folkeparti ikke velkomne i området – partimedlemmer truet med tæsk og køller, da de ville hænge valgplakater op

De fremviste manden flere boligannoncer og spurgte på engelsk, om han vidste, hvor de lå. Da manden kom op i sin lejlighed, opdagede han, at hans dankort var blevet stjålet fra skjortelommen. De tre personer beskrives som:

 

A: Kvinde omkring 25 år, 170 c. høj med langt, sort hår med en slank kropsbygning og var iført en hvid T-shirt. Hun talte engelsk og havde medbragt flere boligannoncer.

 

B: Kvinde omkring 25 år, 170 c. høj med langt, sort hår med en slank kropsbygning. Hun talte engelsk.

 

C: Mand omkring 25 år, 170-175 cm. høj med sort, kort hår og en kraftig kropsbygning. (Hvidovre Avis)

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…