Politiet åbnede fryseren og mødte det uhyggelige syn af ligene af en syrisk mor og hendes to døtre – nu jagtes faderen


 Den Korte Avis berettede i morges om et stort politiopbud i Aabenraa. Nu står det klart, hvad årsagen var.

 

Søndag omkring kl. 18 blev politiet kontaktet af en 27-årige syrisk kvindes bror. Han havde i nogle dage ikke kunnet få kontakt til sin søster og var bekymret.

 

Politiet rykkede ud med en større styrke og skaffede sig adgang til lejligheden på Reberbanen 2 i Aabenraa. Her fandt man de tre lig, da man lukkede fryseren op.

 

Efterforskningsleder Bent Thuesen beskriver det over for TV2 News som en voldsom oplevelse at støde på de tre lig under disse uhyggelige omstændigheder.

 

Jagter manden

Syd- og Sønderjyllands Politi er nu på jagt efter kvindens 33-årige mand, der også var far til de to børn. Man ved ikke, hvor manden befinder sig. Men man er særdeles interesseret i at tale med ham, uanset hvad hans rolle har været.

 

Ifølge Bent Thuesen boede manden ikke sammen med de dræbte.

 

Umiddelbart skønner politiet, at der kan være tale om en familietragedie. Dermed antyder man, at manden kan have med drabet at gøre.

 

Broderens stærke bekymring, da han ikke kunne komme i kontakt med søsteren, bestyrker måske også mistanken om mandens involvering.

 

Men foreløbig har politiet ikke særlig meget konkret. Familiemedlemmer har i første omgang været for rystede til at sige særlig meget.

 

Bestialsk

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

Ægteparret og deres børn kom til Danmark i sommeren 2015 og har/havde flygtningestatus.

 

Politiet gennemfører mandag tekniske undersøgelser i og omkring lejligheden og foretager afhøringer af naboer og mennesker, der kender de dræbte og den eftersøgte.

 

Man formoder, at drabene er sket torsdag eller fredag i den forgangne uge.

 

Efterforskningsleder Bent Thuesen vil ikke udelukke, at man senere efterlyser manden med signalement. Men man står altså på bar bund med hensyn til, hvor han befinder sig nu.

 

Hvis man mener at have hørt eller set noget, der kan have forbindelse til sagen, bedes man rette henvendelse til Syd- og Sønderjyllands Politi på 114.

 

Aabenraa har denne mandag mødt vold i sin allermest bestialske form.

 

Læs også
Irakisk migrant dræbte sin samleverske, fordi hun sagde, at han ikke havde hår på brystet

(Ritzau, tv2.dk, politirapport fra Syd- og Sønderjyllands Politi)

 

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…