En stor helt: Ung mand med indvandrerbaggrund krævede at blive bedøvet på hospitalet – hans skade skulle behandles med … et plaster!

Tre mænd med indvandrerbaggrund havde tirsdag aften været involveret i nogle uroligheder i Bøgeparken i Vollsmose. De tog så til Odense Universitets Hospital, fordi den ene af dem havde fået en skade. Der er tale om tre mænd på 19, 20 og 23 år.

 

Nu skulle man vel tro, at det var hårdføre typer, der ikke gik af vejen for nogle skrammer. Men det viste sig, at den 23-årige unge mand med skaden var særdeles pjevset, når det var ham selv, det gik ud over.

 

De tre mænd insisterede på, at den beskadigede skulle bedøves, inden han blev undersøgt. Men personalet fandt ud af, at skaden kunne klares med … et plaster. Åh, herregud dog. Han har sikkert været en besvimelse nær.

 

Den unge mand er næppe lige så følsom, når det går ud over andre.

 

Men de tre mænd skabte sig over, at den ”hårdt sårede” bare skulle behandles med plaster. Ifølge fyens.dk endte det med, at personalet var nødt til at bedøve ham, før de kunne undersøge ham for et muligt knivstik.

 

Stemningen blev så spændt, at politiet måtte komme til stede.  De anholdt de tre mænd, der havde skabt sig ganske dramatisk. De blev taget med på stationen til afkøling.

 

Politiet: De fortæller ikke os noget

Fyns Politi fik en anmeldelse om ballade i Vollsmose ved 22-tiden, men da politiet ankom, var de tre mænd allerede kørt til skadestuen.

 

Ifølge politiet er det ikke usædvanligt. De oplever ofte, at de tilskadekomne kører direkte til hospitalet uden at ringe til politiet.

 

”Det er en almindelig del af kulturen, at de ikke fortæller os noget. Så vi er forholdsvis på bar bund om, hvad der er sket,” siger vagtchef Lars Thede fra Fyns Politi. (fyens.dk)

 

Dette afspejler, i hvor høj grad ghettoen Vollsmose er et parallelsamfund. Her straffes ulovligheder efter interne regler uden om danske myndigheder.

Læs også
Er tiltalt for drabsforsøg mod søsters ekskæreste: Skød mod en dør i Vollsmose og forsøgte derpå at stikke af til Somalia

 

Parallelsamfundet vokser sig stadig stærkere

Der er mange tegn på, at parallelsamfundet har vokset sig stadig stærkere i et område som Vollsmose. Politikerne lukker i alt for høj grad øjnene for det.

 

For 10-15 år siden var der ikke så mange piger og kvinder med tørklæde på og nærmest ingen med niqab, hvor kun øjnene er fri.

 

I dag har islamismen spredt sig, så de fleste har tørklæde på, og det er ikke usædvanligt at se de sorte niqab-kvinder sidde med deres børn ved legeøerne i indkøbscentre.

 

I dag konstaterer politiet nøgternt, at ”de” styrer efter deres egne regler, det er almindeligt. Og med den igangværende tilstrømning fra muslimske lande vil det blive mere og mere almindeligt.

 

Tilsyneladende mener man i parallelsamfundet også, at man kan diktere, hvordan sundhedspersonalet skal lave deres arbejde.

 

Læs også
Vollsmose i ny rekord: Som den første politikreds i landet indfører Fyns Politi skærpet strafzone med dobbelt straf

For eksempel med krav om, at man vil bedøves, før man får et plaster på, for ikke at besvime …

 

Kilde: Fyens.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…