Opvisning i tvetunget tale

Uanset om de lyver eller ej, om de taler med to tunger, udadtil siger det politisk korrekte og indadtil siger noget helt andet, bør vi holde os for øje, at hvis de mennesker, læs imamerne, fik magt som de har agt, ville vort land ikke blive til at kende igen.

 

Dette er vist essensen af den debat vi ser og hører i øjeblikket, hvor vestlige værdier står stillet over for et middelalderagtigt, muslimsk verdensbillede, der vel på mange punkter er gået hen og blevet en integreret del i den vestlige kultur og samfund.

 

Tv-2’s dokumentarserie, og hvad vi nok vidste

Men når det kommer til stykket, når al glasuren og de pæne multikulturelle ord er blevet skrællet af, åbenbarer der sig en helt anden virkelighed for os alle: den virkelighed, der trives i de såkaldte parallelsamfund, og som senest blev afdækket af TV-2’s dokumentarserie.

 

Nu er det jo ikke sådan, at nævnte dokumentarserie afdækkede noget vi ikke vidste i forvejen. Her blev det blot udstillet for skjult kamera, hvilket kun bekræfter det, vi alle havde mistanke om: at størstedelen af herboende muslimer i virkeligheden ikke ønsker at blive en del af det demokratiske samfund; man ønsker derimod nok at blive økonomisk underholdt på allehånde områder, men herefter hører al lighed fra den kant også op.

 

Debatten har spillet fallit

Måske man skulle tro, at det såkaldte danske debatsamfund kunne gøre os alle klogere, eller i det mindste bare afdække en lille flig af en bredere forståelse af denne “mørkekultur”, der foregår og udleves midt blandt os; men nej, de sidste årtiers flygtninge- og indvandrerdebat har ikke flyttet sig en tøddel. Derimod har den det med at køre i ring, og venden tilbage til udgangspunktet, en kulturkløft af dimensioner.

 

Meget sigende for situationen som den muslimske talsmand optrådte for nylig i DR2s debatten med Clement Kjersgaard. Meget belejligt havde talsmanden ikke set TV-2’s refererede dokumentarserie – hvorfor han selvfølgelig – heller ikke kunne kommentere på den. Måske lidt forberedelse her havde været på sin plads, men dette spørgsmål udeblev fra den ellers skarpe tv-vært, som han ellers ynder at kalde sig.

 

Yderligere blev samme talsmand af en kvindelig dansk forsker forelagt en rapport foran sig, hvilket afstedkom, at han prompte forlod sin talerstol og afleverede rapporten til hende.

 

Optrinet blev end ikke kommenteret, men derimod dyb radiotavshed fra tv-værtens side.

 

Et lysende eksempel

Summa summarum: ikke så skuffende, at vi aldrig når til enighed med en kultur, der vil det anderledes i vort land, og som lyver os op i vort åbne ansigt, men mere skuffende, at debatten på området efterhånden har udspillet sin rolle.

Læs også
Hvornår går borgerlige politikere i flæsket på de politiserende røde journalister?

 

Det blev den omtalte DR2 debat et lysende eksempel på, og fremtidige debatter er og bliver kun genudsendelser.

 

Steffen Rasmussen

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…