Nyt overgreb på helt ung kvinde gennemført af mand med mellemøstligt udseende

Google Maps


 Lørdag blev en 18-årig kvinde i Nordjylland udsat for en meget dramatisk og ubehagelig oplevelse, da tre arabiske mænd forsøgte at trække hende ind i deres bil.

 

Søndag morgen blev en 19-årig kvinde i Roskilde udsat for et sexovergreb fra en mand, der i politirapporten omtales som ”mellemøstlig af udseende”.

 

I de tidlige morgentimer blev kvinden antastet af manden i Algade i Roskilde. Han forsøgte at kysse hende. Han ville også have andre seksuelle ydelser, men det blev afvist af kvinden. På et tidspunkt opgave han, og kvinden kunne forlade stedet.

 

Manden beskrives som 20-23 år, mellemøstlig af udseende, almindelig af bygning, brun hudfarve, kort, sort hår, iført blå eller sort vinterjakke.

 

Endnu et overgreb samme morgen

Lidt senere søndag morgen fik Midt- og Vestsjællands Politi endnu en anmeldelse om sexovergreb på en kvinde – denne gang ved Stationscentret. Politiet udelukker ikke, at der er forbindelse mellem de to sager.

 

2-3 mænd fik fat i en 18-årig kvinde og begyndte at beføle hende uden på tøjet. Hun græd og sagde, at hun ville tilkalde politiet, og det fik mændene til at forsvinde.

 

Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne tale med eventuelle vidner i de to sager. I den første sag vil man meget gerne tale med folk, der ud fra signalementet eller på anden vis kan føre til gerningsmanden.

 

Man kan henvende sig på 114.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…