Advarsel mod stærke billeder: Nissar og hans familie forlod islam og blev kristne, så blev de forfulgt – det sker midt i Europa

Nissar Hussain og hans familie har indtil nu boet i den engelske by Bradford, hvor der er en meget stor muslimsk befolkning.

 

Den 50-årige Nissar Hussain er selv født muslim. Men for 20 år siden konverterede han til kristendommen.

 

Den slags mennesker kaldes i islam for ”frafaldne” (”apostater”). De mødes med voldsom fordømmelse. Mange muslimske prædikanter mener – med henvisning til Koranen – at de bør straffes med døden. I nogle muslimske lande er der faktisk dødsstraf for frafaldne.

 

Datteren mistede sine venner

I 2005 trådte Hussain første gang frem og fortalte om den forfølgelse, som familien var udsat for fra muslimske kredse, fordi den var blevet kristen.

 

Dengang flyttede familien så til et andet område i Bradford, og her havde den det ganske godt i nogle år.

 

Men i 2008 deltog Nissar Hussain i et TV-program, hvor han fortalte om vilkårene for muslimer, der konverterer til kristendommen.

 

Det fandt en familie på deres vej ud af. Og så blev familien Hussain udstødt og fordømt. Den yngste datter blev mobbet, og hendes venner sagde til hende: ”Vores forældre siger, at vi ikke må omgås dig, fordi du er konverteret.”

 

Videoen med det uhyggelige overfald

Men det skulle blive langt værre endnu.

 

Sidste år blev Nissar Hussain udsat for et voldsomt overfald, hvor han fik smadret den ene knæskal og brækkede en underarm.

 

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

Overfaldet blev optaget på et overvågningskamera, og man kan se videooptagelsen her. Der advares mod stærke billeder.

 

Siden da har familien levet i frygt, hvilket har været meget belastende for familielivet. Hussain selv har arbejdet som sygeplejer, men det har han måttet opgive på grund af posttraumatisk stress.

 

Muslimsk magtdemonstration

I sidste uge pakkede familien sine ting og flyttede fra Bradford. Afrejsen foregik under politieskorte.

 

Forfølgelsen af denne familie, der er blevet kristne, er vel at mærke ikke foregået i et muslimsk land. Den dybt beskæmmende kendsgerning er, at forfølgelsen af muslimer, der har valgt kristendommen, foregår selv midt i Europa.

 

Det er en muslimsk magtdemonstration. Der er grund til at frygte meget mere af den slags i fremtiden.

 

Den muslimske befolkning i Europa vokser kraftigt. Og meget tyder på, at fundamentalisme og intolerance står stærkere i de yngre generationer end i de ældre.

Læs også
Video: Hvalpen skal møde sin far for første gang – og så kommer overraskelsen

 

Det går ud over mennesker som familien Hussain.

 


http://www.dailymail.co.uk/news/article-3910496/Father-six-converted-Islam-Christianity-forced-flee-home-armed-police-guard-persecuted-Muslim-thugs.html

 

 

 

 

 

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…