Politibetjente bliver tæsket af bandemedlemmer fra Black Army – et presset politi gør hverdagen utryg for borgere

Det kunne være endt meget slemt, for et par betjente fra Fyens Politi natten til torsdag.

 

Klokken 00.05 bankede poltiet på døren hos Black Army ved Nyborgvej i Odense. De skulle tale med et bandemedlem og efterfølgende anholde manden. (Tv 2 Fyn)

 

Men det blev alt andet end en almindelig anholdelse. Efter at politiet anholdte manden, gik en håndfuld af hans venner fuldstændig grassat.

 

Bandemedlemmer begyndte at kaste forskellige ting på politiet, det var blandt andet sten, støvsugerrør og en krykke.

 

Local Eyes var på stedet og de optog en sekvens, hvor man kan se, hvor hårdt det gik for sig. Den ene betjent bliver flere gange slået til jorden, og man kan se forskellige kasteskyts flyve gennem luften.

 

Videoen kan ses her.

 

Da en hundepatrulje ankom til stedet faldt der ro over de voldelige bandemedlemmer, de er nu sigtet for vold mod tjenestemand i funktion. Efter afhøring på stationen er de alle blevet løsladt igen.

 

Det skaber respekt

Nu er det sandsynligvis nogle indvandrere, der har fået et hak opad på deres sejhedsbarometer. Alle de yngre rekrutter vil uden tvivl benoves stort, at de ældre fuldgyldige Black Army medlemmer satte sig voldeligt op mod politiet.

 

Man må formode, at udfald mod politiet i bandrekredse virkelig er noget der skaber respekt og anerkendelse. Man kan undre sig over, at politiet ikke øjeblikkeligt trak deres pistoler mod de voldelige mænd.

 

Men de var måske nervøse for, at Black Army så skulle hente deres våben?

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

 

Det er trist

Det er blot få dage siden, at myndighederne i Odense kunne oplyse, at der nu figurerer 172 nye navne på en såkaldt bandebekymringsliste.

 

Tilslutningen til de kriminelle bandenetværk er simpelthen blevet enormt populært. Det er trist, siger Shahbaz Aslam tryghedsskabende medarbejder i Vollsmose.

 

Det er ikke bare trist, det er også en særdeles farlig udvikling, ikke mindst for normale beboerene i de invandrertætte bydele.

 

Røvet med peberspray

Tirsdag aften blev en tilfældig borger overfaldet i Vollsmose.

 

Borgeren holdt parkeret i sin bil, mens han ventede på en kammerat. Men pludselig dukker en somalisk person på 15-20 år op. Han tager kontakt til manden i bilen, mens han signalerer, at han vil spørge ham om noget.

Læs også
Dansk Folkeparti ikke velkomne i området – partimedlemmer truet med tæsk og køller, da de ville hænge valgplakater op

 

Men pludselig tager somalieren bilnøglerne ud af tændingen, og samtidigt åbner en medgerningsmand bildøren i den modsatte side.

 

Herefter får manden sprøjtet peberspray i øjnene, og han bliver slået og sparket.

 

Overfaldmændene forsvinder herefter med ofrets mobiltelefon, penge og nogle smykker. (Tv 2 Fyn)

 

En helt almindelig hverdagsaften endte altså temmelig uhyggeligt for en tilfældig mand på en parkeringsplads. Han kan nu glæde sig over, at han ikke blev stukket ned med en kniv eller det der er værre.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…