Almindelig tankstation pludselig omdannet til kampplads for indvandrerbanden Black Army – politiet drænes for ressourcer, og skatteyderne betaler

En 19-årig mand med tilknytning til indvandrerbanden Black Army i Odense er sigtet for lørdag eftermiddag at forsøge at likvidere et medlem af rockerklubben Hells Angels, med hjemsted i den tyske by Potsdam

 

Det skete ved en tankstation på hjørnet af Nyborgvej/Ejbygade, få hundrede meter fra Black Armys klubhus på Nyborgvej.

 

Rockerne var på vej til en jubilæumsfest i Nyborg, hvor de skulle fejre, at det er 20 år siden, at klubben etablerede sig i Odense, Aalborg og Amager, samt at det er ca. et år siden, at banden flyttede ind i klubhuset på Langelandsvej i Nyborg.

 

Episoden har efterfølgende ført til, at politiet oprettede visitationszoner i odense og i Nyborg, samt at politiets har taget opstilling ved Odense Universitetshospital, ved Black Armys klubhus på Nyborgvej, og omkring tankstationen hvor skudepisoden foregik.

 

Den 19-årige sigtede er fremstillet i Grundlovsforhør, men tid og sted blev holdt hemmeligt, fordi politiet var bange for, sammenstød mellem Black Army og Hells Angels.

 

”Der tale om nogle grupperinger, der dybest set ikke tåler hinanden, og en gang imellem bliver der krydset klinger, og det var det, vi så i går. Det er så ekstra alvorligt, at der bliver brugt skydevåben,” siger vagthavende Lars Thede fra Fyens Politi. (Tv2 Fyn)

 

Indvandrerbanden pisser territorie af

Noget kunne tyde på, at det har ophidset Black Army voldsomt, at de tyske HA´er tillod sig at bruge en tankstation i deres territorium.

 

Ha´erne var på vej til fest i Nyborg, så det er vel næppe sandsynligt, at de var på krigsstien og havde planlagt et opgør med Black Army.

 

Men politiet vil formodentlig ikke finde ud af det, for den sårede HA´er ønsker ikke at udtale sig til politiet.

 

Man må sige det er strengt, at politiets ressourcer skal ædes op, fordi indvandrerebander tror det er dem der skal bestemme hvem der færdes i og omkring Odense.

Læs også
Så mange asylansøgere i Danmark blev sidste år dømt overtrædelser af straffeloven – herunder for drab og voldtægter

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…