Naive engelske politifolk skulle lave en politisk korrekt kampagne mod ’islamofobi’ – så tog islamister dem ved næsen og fik sig et billigt grin

You Tube

Politiet i Bedfordshire i England skulle slå et slag for den politiske korrekthed. De arrangerede igen i år en månedlang kampagne mod ’islamofobi’ – altså fjendtlighed mod islam.

 

Til formålet havde de fået produceret et logo, hvor det bærende symbol var en hånd med en pegefinger, der stikker i vejret. Stolt sendte politiet det fine logo ud på Twitter tirsdag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men så gjorde venlige mennesker dem opmærksom på, at de i deres naivitet havde lavet en kæmpebommert.

 

Pegefingeren, der stikker i vejret, er et islamisk symbol, som især bliver anvendt af Islamisk Stat og andre ekstremister!

 

Læs også
Beskyldningerne om antisemitisme mod det britiske Labourparti – og deres lunkne forsøg på at gøre noget ved det

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De flove politifolk måtte så onsdag trække deres fine logo tilbage. I al deres svømmende politiske korrekthed havde de tilsyneladende ikke den fjerneste anelse om, hvad de havde med at gøre.

 

Propaganda for Islamisk Stat skulle betales af skatteyderne

Læs også
 Det er politiets fornemste opgave at beskytte truede personer – ikke at lukke munden på dem

Det blev afsløret, at det var en islamisk organisation, der havde lavet materialet. Den hedder Muslim Engagement and Development (Mend), og den er blevet beskyldt for ekstremistiske forbindelser.

 

Ifølge Daily Mail har organisationen blandt andet argumenteret for, at britiske muslimer skal have lov til at kæmpe i Syrien uden at blive retsforfulgt. Et medlem af dens ledelse, Azad Ali, skal have støttet drab på britiske soldater.

 

Så det er fine folk, som politiet i Bedfordshire har fået involveret sig med. Islamisterne tog dem ved næsen og må have fået sig et billigt grin over det.

 

Til gengæld må de nu ærgre sig over, at deres reklamekampagne for Islamisk Stat, der skulle finansieres af britiske skatteydere, er gået i vasken.

 

Mend er selvfølgelig fuldt ud klar over, at den strittende pegefinger er tæt forbundet med islamismen. Den er et symbol på muslimsk enhed og fællesskab over for resten af verden.

 

Disse typer har så simpelt hen satset på at kunne udnytte en politistyrke, der er gjort blind af politisk korrekthed.

 

Læs også
Under en stor razzia kæmpede politiet med en aggressiv araber – da de fandt ud af, hvem de havde fat i, blev de rystede

Det var da også lykkedes for dem – hvis det ikke lige havde været for nogle vakse borgere, der i modsætning til politiet har sat sig ind i de faktiske forhold.

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3941926/Police-force-deletes-Twitter-posts-promoting-Islamophobia-Awareness-Month-using-logo-similar-hand-gesture-popular-ISIS-jihadis.html

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…