Magtfulde danske organisationer giver støtte til kvindesvømning, der følger shariaens regler – og det foregår oven i købet til nedsat pris

Arkivfoto.

Muslimske kvinder vil kun deltage i foreningslivets motionstilbud, hvis aktiviteterne foregår i overensstemmelse med islamisk lov sharia.

 

Det gør sig især gældende i forhold til den danske folkesport svømning.

 

De fleste imamer prædiker, at det er uislamisk, at kvinder går til svømning sammen med mænd. De mener, at der slet ikke må være mænd tilstede, og at svømmehallens vinduer skal blændes af, når kvinderne er i vandet.

 

Så for at tiltrække muslimske kvinder til svømning, opretter mange svømmeklubber attraktive tilbud til de muslimske kvinder. Det sker ikke sjældent på opfordring fra de muslimske kvinder selv, som for eksempel i Viby Svømmeklub på Sjælland. Formand for Viby Svømmeklub Anne Lisbeth Klein skriver på Facebook:

 

”Flere etniske kvinder henvendte sig til svømmeklubben, da klubben blev etableret for et par år siden, da de gerne ville svømme uden, at der var mænd tilstede. Integrationspuljen ville gerne støtte svømningen, og den blev “søsat”, og snart særdeles populær. I projektbeskrivelsen til puljen er det beskrevet, hvordan hensigten er at integrere etniske kvinder ift. foreningslivet, og det må siges at have været en stor succes, da vi bl.a. har fået valgt en af kvinderne ind som bestyrelsesmedlem i Viby Svømmeklub, kvinderne har organiseret fester, der kun er for kvinder mv.”

 

Den danske familie- og folkesport svømning har altid fungeret på basis af, at det er helt naturligt, at kønnene svømmer sammen. Når familien Hansen går til familiesvømning lørdag formiddag ville det være utænkeligt, at familien skulle splittes op i to, fordi det er upassende at mænd og kvinder svømmer sammen.

 

Men sådan tænker muslimer altså ikke. Og hvis man skal tro Viby Svømmeklubs formand, er der også en del danske kvinder, der foretrækker svømning kun for kvinder.

 

”Flere danske kvinder har tilmeldt sig holdene, der kun er for kvinder af mange forskellige årsager: økonomisk, interesse for andre kulturer, kropsskyhed mv,” skriver formanden på Facebook.

 

Man må altså forstå, at generthed for at vise sig i badedragt over for det andet køn, er noget der gør sig gældende for flere danske kvinder! Men der kan også være tale om interesse for muslimsk kultur samt økonomiske årsager.

 

Økonomi kan sikkert være en væsentlig årsag til at vælge et muslim-kvindehold. Kontingentet er nemlig markant lavere for de muslimske kvinder end for alle andre.

 

Læs også
“Forfølgelse af kristne er næsten på folkemordsniveau” – politisk korrekte politikere og medier gør ingenting

Stærkt reduceret pris for muslimske kvinder

I Viby Svømmeklub lyder et årskontingent på 1000 kr. for at svømme på et kvindehold. Alle andre hold må betale 1600 kr.

 

Årsagen til, at muslimske kvinder får det billigere, er at disse kvindehold får støtte.

 

Det første år blev muslim-kvindeholdene støttet af Integrationspuljen, i år er holdene støttet af DGI og Boligselskabet Sjælland.

 

Så ikke nok med, at svømmeklubben underlægger sig sharia ved at tilbyde særlige hold for troende muslimske kvinder – man giver også denne sharia-svømning en særlig økonomisk fordel. .

 

Viby Svømmeklub har indtil for nylig annonceret på deres hjemmeside, at kontingentet på 1000 kr. er for etniske kvinder.

 

Læs også
Socialdemokratisk politiker blev jaget væk fra Nørrebro: ‘Demokrati er imod Allah’

 

Men da offentligheden blev opmærksom på det diskriminerende tilbud og islam-kritikeren Nicolai Sennels anmeldte klubben for racisme, ændrede klubben målgruppen “etniske kvinder” til “hold kun for kvinder”.

 

 

Så nu er der altså ikke længere tale om en racisme-sag, men derimod en sag om forskelsbehandling. For hvorfor skal mænd og kvinder betale mindre for svømning fordi de svømmer efter danske traditioner?

 

Det er mildest talt absurd, at det er billigere at svømme fordi det foregår efter islamiske normer!

 

Og det er stærkt betænkeligt, at en magtfuld idrætsorganisation som DGI kanaliserer danskernes penge ud til støtte for kønsadskillelse efter shariaen – under dække af, at det er godt for integrationen.

 

En stor misforståelse

Læs også
Ja til sharia: Socialdemokrater vil bane vej for, at muslimske mænd med flere koner kan få statsborgerskab

Det er misforstået integration at bøje sig for muslimernes særkrav for at få dem til at tage del i en dansk kulturtradition som svømning.

 

I muslimske lande er det normen, at kønnene svømmer hver for sig, hvis de overhovedet gør det. Nogle steder opdeler man endog strandene, så kønnene er totalt adskilte.

 

Desværre kan DGI mfl. ikke se, at de går disse tilbagestående kulturers ærinde. For DGI er det vigtigste, at få muslimske kvinder til at svømme, og hvis prisen er at bøje sig for islamiske særkrav, så gør man det.

 

Børn lærer at burkini er normalt

I Viby Svømmeklub er der nu en muslimsk kvinde Leyla Öztek med i bestyrelsen.

 

Leyla Öztek er desuden hjælpetræner, og når hun er i vandet sammen med børnene svømmer hun i en såkaldt burkini, som er en heldragt konstrueret til muslimske kvinder.

 

Børn på Leyla Özteks svømmehold får altså indtrykket af, at det nu er helt naturligt, at voksne kvinder ikke længere svømmer i en almindelig badedragt, men i en heldragt.

Læs også
Hvornår vil Irans regime omsider bryde sammen?

 

Gad vide, hvad man svarer børnene, hvis de spørger hvorfor svømmelæreren har burkini på?

 

Man kan se et billede af Leyla Öztek på Sjællandske Nyheder her.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…