Han er selv muslim, men han er dødtræt af andre muslimer, som nasser på goder fra den vestlige verden, som de hader

You Tube

Salem Ben Ammar er en tunesisk retslærd med fransk akademisk grad som dr. polit. Han har lagt en række samvittighedsspørgsmål ud på nettet, som bør  give rabiate muslimer stof til eftertanke.

 

Når I er i et indkøbscenter, er det så koranen, I lægger i indkøbskurven eller varer, som I ikke kan fremstille selv, men som kommer fra dem, som jeres bog beordrer jer til at dræbe eller undertrykke.

 

Når I sulter eller tørster, er det så Islam eller opholdslandet, som hjælper jer.

 

Når I ikke har arbejde, er det så Islam, der hjælper jer ud af et liv i elendighed, eller er det hjælp fra den nation, om I vil ødelægge i religionens navn.

 

Når I er syge, er det så i Koranen, I søger helbredelse eller er det med medicin fra de vantro.

 

Når i sidder i kulde eller mørke, er det så profetens hadith’er, I søger hjælp hos eller er det elektricitet fra de vestlge lande, som I hader så inederligt.

 

Når I surfer på internettet, bruger I så et bedetæppe eller en computer, som er fremstillet af de vantro.

 

Når i tager på rejse, bruger I så flyvende tæpper eller biler, som er fabrikeret af ikke-muslimer, som jeres bog beordrer jer til at udrydde til sidste mand.

 

Når i plages af nærsynethed, bruger I så en bønnebog eller briller, som er fremstillet af vantro.

 

Hvis I skal opereres, bliver i så bedøvet med mineralvand fra basaren eller med narkosemidler fra de lande i Vesten, hvis beboere I terroriserer.

 

Læs også
Muslimer kræver nye pasregler – muslimske kvinder må ikke vise deres ører

Hvis hørelsen svigter, søger I hjælp fra minareternes højtttalere eller fra apparater, som kommer fra laboratorier I det, I kalder Krigens Hus.

 

Hvis I skal op i et højhus, får I så hjælp af Koranen eller en elevator fra et land, som stemples som afskyeligt i jeres udgaver af Mein Kampf.

 

Hvis I har brug for et røntgenbillede, tyr I så til moskeernes bønnesale eller til klinikker med udstyr,som er fremstillet af kvinder og mænd, som Koranen fordømmer til at brænde evigt i Helvede.

 

Hvis I skal på pilgrimsrejse til Mekka, tager I så et flyvende tæppe eller går i om bord i et af de fly, som fabrikeres af Satans yngel, som I kalder dem.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…