Video: Hun var ansat til at pleje en syg ældre kvinde i hendes hjem – så blev hun taget på fersk gerning af et overvågningskamera


 Irene Houston fra den engelske by Bolton havde været en hårdtarbejdende kvinde, som altid havde sat en ære i at klare sig selv. Men nu var hun blevet så syg, at hun havde brug for daglig pleje.

 

Hendes hospital fik arrangeret, at et plejefirma sendte folk hen for at se til hende og hjælpe hende fire gange om dagen. Efterhånden var det den samme person, der blev sendt hver gang: 20-årige Leila Denton.

 

Men hun nøjedes ikke med at passe Irene Houston. Hun stjal fra hende. Det kan man se på denne overvågningsvideo.

 

Skamløst

Den ældre kvindes søn, David Kelly, fortæller Daily Mail, at han havde overtaget moderens pengesager, fordi hun ikke længere kunne overskue dem.

 

Han sørgede så jævnligt for at lægge kontanter i hendes pung. Men han begyndte at blive mistænksom, fordi han syntes, at pengene forsvandt lige lovlig hurtigt fra pungen.

 

En dag kunne han se, at der var forsvundet penge fra pungen, selv om moderen i mellemtiden slet ikke havde været uden for en dør. Det gjorde ham for alvor mistænksom.

 

Han fik installeret et overvågningskamera i moderens hjem – en lille smart sag på størrelse med en fingernegl, der blev anbragt på et stoleben. Og så kom afsløringen:

 

På video-optagelsen kan man se, hvordan Leila Denton først ser sig omkring for at sikre sig, at der ikke er nogen i nærheden. Så stikker hun hurtigt hånden ned i Irene Houstons tegnebog og snupper 200 kr.

 

Det generede hende åbenbart ikke det fjerneste at stjæle fra et menneske, der havde det dårligt og var helt afhængig af hendes hjælp. Skamløst udnyttede hun situationen.

 

En kvinde af den gamle skole

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

Det havde taget lang tid for Irene Houstons børn at overtale hende til at få en plejer. Hun ville helst klare sig uden. Men hun endte med tøvende at gå ind på det, og så blev hun i den grad svigtet.

 

Den 20-årige plejer kom for retten. Her indrømmede hun kun ét tilfælde af tyveri. Da der ikke forelå dokumentation for mere, blev hun alene dømt for dette. Hun fik 100 timers samfundstjeneste.

 

Desuden blev hun øjeblikkelig suspenderet af sit firma og derefter afskediget.

 

Irene Houston døde kort tid efter. Men hun forblev en fighter til det sidste: Hun insisterede på, at den tyvagtige plejer skulle retsforfølges.

 

Hun var en kvinde af den gamle skole. Hvor man laver et ærligt stykke arbejde og ikke drømmer om at snyde andre.

 

 

Læs også
Video: Hvalpen skal møde sin far for første gang – og så kommer overraskelsen

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3964068/It-devastating-betrayal-trust-Despicable-carer-filmed-stealing-cash-vulnerable-pensioner-s-purse-visting-HOME.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…