Fransk præsident tordnede for 20 år siden mod islamisk indvandrer med fire koner og 20 børn, men ingen lyttede og nu gentager historien sig

Der er intet nyt under Solen.

 

For tyve år siden holdt daværende præsident Jacques Chirac en tale, hvor han erkendte at løbe risikoen for at blive stemplet som racist, fordi han tordnede mod en indvandrerfamilies udnyttelse af fransk velfærd.

 

I et socialt boligbyggeri i Lyon bor en islamisk indvandrer med fire koner. Han har 20 børn med tre af dem, men han har ikke noget arbejde, sagde Chirac.

 

Hver måned få han udbetalt 50.000 francs i socialhjælp fra den franske stat. (Beløbet vil i dag svare til godt 100.000 kroner med omregning til euro og inflation indkalkuleret).

 

Jeg vil  ikke betragtes som racist, sagde præsidenten videre. Men enhver kan forestille sig den larm og lugt, der er i opgangen med en sådan storfamilie, der lever på kontanthjælp fra franske skatteborgere.

 

Nyt tilfælde i Lyon

 

Tyve år efter kan man drage sammenligning med en anden indvandrer i Lyon, der helt aktuelt lever højt på fransk hjælpsomhed.

 

Det drejer sig om imanen Abdelkasar Bouziane, der har været i overhængende fare for at blive udviset på grund af salafistiske hadprædiker og uorden i moskeeens regnskaber. I dag er han faldet til patten og holder lav profil for ikke at miste sine rundhånede franske støttepenge.

 

I 1993 anmeldte han til politiet i Lyon, at han havde fået en kone nr. 2. Da Frankrig ikke anerkender flerkoneri, nøjedes myndighederne med at give den nye kone opholdstilladelse og status som samlever.

 

Siden har imam Bouziane fået 16 børn. Otte med hver kone. Alle er født med fransk statsborgerskab, så storfamilien har krav på et væld af understøttelser på franske skatteborgeres regning.

 

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

Kone nr. 2 har som enlig mor krav på 707,19 euros i månedlig bistand. Hun arbejder ikke, da imamen ikke kan godkende, at hun skulle færdes blandt fremmede mænd på en arbejdsplads.

 

Oven i støtten som enlig mor får hun 417,88 euros om måneden i arbejdsløshedsunderstøttelse.Plus en familiestøtte på 978,08 hver måned. Det sidste beløb får kone nr. 1 også hver måned. Det er LeProgres.fr. og Lyon Mag som har gennemgået sagen.

 

De skolesøsgende børn får 1038 euros månedlig i statslig hjælp med skolepengene.

 

Totalt får imam Bouziane og hans storfamilie 8947,43 euros hver måned fra det offentlige. Det svarer til 68.000 kroner hver eneste af årets tolv måneder. Det er muligt, at franske skatteborgere kan tænke tanker, der grænser til racisme. Men imamen kan griine hele vejen hen til banken, og han skal nok være varsom med, hvordan han tolker den hellige skrift for menigheden af islamer i Lyon.

 

https://www.youtube.com/watch?v=RBBksJsKaIo

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…