En kvinde stod i en elevator, da reparatører afbrød strømmen uden at tjekke, om der var nogen derinde – først en måned efter vendte de tilbage …

Colourbox

 Et uhyggeligt syn mødte nogle elevator-reparatører i Kina, da de vendte tilbage til arbejdet efter at have fejret det kinesiske nytår. I en elevator fandt de liget af en kvinde, formentlig i slutningen af 30’erne eller begyndelsen af 40’erne.

 

Hun var død en grusom død, som skyldtes grov forsømmelighed fra elevator-reparatørerne og selskabet, der administrerer bygningen.

 

Der havde været problemer med elevatoren i slutningen af januar. Derfor var den blevet kørt ned i stueetagen og taget ud af drift.

 

Først havde reparatørerne dog ”sikret” sig, at der ikke var nogen inde i elevatoren. Men det havde de bare gjort ved at råbe, om der var nogen.

 

Der var faktisk en kvinde derinde, som de ville have opdaget, hvis de havde åbnet døren. Men det gad de altså ikke.

 

Derefter slukkede de for strømmen og drog på ferie. Da der ikke var nogen strøm, kunne kvinden ikke åbne elevatorens døre.

 

Vendte først tilbage en måned efter

Dette var første del af kvindens tragedie. Den anden del var, at disse arbejdere var væk i en hel måned omkring nytår. Ganske vist er nytårsferien normalt kun på en uge, men der er nogle arbejdere, som tager sig en hel del ekstra dage.

 

Det var tilfældet med disse reparatører, og det blev kvindens død.

 

Hun må have været igennem forfærdelige lidelser ind i elevatoren. Hendes hænder var stærkt forrevne, sikkert fra forsøg på at åbne elevatorens døre.

 

Ingen reagerede

Læs også
Han truede ung kvinde og krævede hendes mobil – men det kom han til at fortryde bitterligt

Den tredje del af kvindens tragedie var så, at ingen naboer eller familiemedlemmer reagerede på hendes fravær.

 

Lokale medier omtaler kvinden som psykisk syg og fortæller, at hendes familie troede, at hun bare var faret vild et eller andet sted. De havde meldt hende savnet, men havde ikke foretaget sig yderligere for at finde ud af, hvor hun var.

 

Den frygtelige begivenhed fandt sted i byen Xi’an i det vestlige Kina. Politiet tilbageholder mindst én ”ansvarlig person” i sagen. Den efterforskes som uagtsomt manddrab.

 

En beboer i bygningen har fortalt Sohu News, at selskabet, der administrerer bygningen, laver dårligt arbejde og undlader at holde elevatorerne i orden. ”Tænk sig, at dette sker i ens egen boligblok.”

 

Efter den uhyggelige begivenhed har beboerne protesteret mod ejendomsselskabet.

 

Men det hjælper jo ikke den stakkels kvinde. Hun var helt alene i sin kamp, indtil hun ikke kunne mere.

 

Læs også
Hun gik tur med hunden og mødte seks afrikanere, der blev voldelige – men så gik hunden i aktion

(Los Angeles Times, Beijing Youth Daily, Caixin, Sohu News)

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…