Det sker på åben gade i Danmark: En flok unge med anden etnisk baggrund overfaldt to kvinder, hev dem ind i en varevogn og mishandlede dem

Colourbox

To kvinder gennemlevede søndag den 14. februar et sandt mareridt af grov og hensynsløs vold, stød med strømpistol og trusler om gruppevoldtægt. Det skete , efter at de var blevet kidnappet af seks unge mænd af anden etniske baggrund end dansk og hevet ind bag i en varevogn.

 

Sådan er det ifølge Ekstra Bladet foregået i en sag, der i øjeblikket oprulles ved Retten i Glostrup.

 

Formålet med kidnapningen var at tvinge de to kvinder til fortælle, hvad de vidste om et overfald lørdag den 13. februar på en af de seks unges kammerater. De unge voldsmænd mente, at de to kvinder muligvis kendte til overfaldet.

 

Blev tvunget med strømpistol og fik kniv for halsen

Den ene af kvinderne blev kidnappet foran sit hjem i Albertslund. Overfaldsmændene var kommet kørende i en varevogn og en personbil og tvang kvinden ind bag i varevognen med en strømpistol, ligesom de satte en kniv for hendes hals.

 

Inde i varevognen blev hun udsat for knytnæveslag og spark på både kroppen og i ansigtet.

 

Ligeledes blev hun ifølge Ekstra Bladet slået med en teleskopstav, fik sat strømpistolen mod ansigtet og ind i munden samt truet med gruppevoldtægt og med at blive dræbt, hvis ikke hun fortalte, hvem der stod bag overfaldet på deres kammerat.

 

Trampet på brystet og i hovedet

Den anden kvinde blev passet op inde i København og blev ved hjælp af strømpistolen og en kniv for halsen tvunget ind i varebilen, hvor det første offer stadig opholdt sig.

 

Også hun blev mishandlet. Blandt andet blev hun trampet på brystet og i hovedet, medens hun lå ned.

 

Begge kvinder blev med et kvarters mellemrum frigivet mellem klokken to og halv tre om natten med besked på, at de ville blive dræbt, hvis de meldte kidnapningen og torturen til politiet.

 

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

Det var ren terror.

 

Modige kvinder

Men de to kvinder bøjede sig ikke for terroren. Modigt gik de til politiet.

 

De seks unge indvandrere blev anholdt og sad ifølge Ekstra Bladet varetægtsfængslet indtil den 9. juli, hvor de blev løsladt af Østre Landsret.

 

Retten i Glostrup har afsat fem dage til sagen, herunder vidneafhøringer af de to kvinder. Alle seks tiltalte nægter sig skyldige.

 

http://ekstrabladet.dk/112/to-kvinder-kidnappet-i-varevogn-blev-tortureret-og-truet-med-voldtaegt/6386922

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…