Denne bil blev brugt under skyderierne på Hans Knudsens Plads, hvor en mand blev dræbt – hjælp politiet med at finde den

Politiet

Fredag den 7. oktober klokken 22.20 blev en 30-årig mand skudt og dræbt på Hans Knudsens Plads på Østerbro i København.

 

Nu efterlyser politiet denne bil i forbindelse med skyderierne.

 

Det er en sort VW Passat station car.

 

Der var to gerningsmænd, hvor den ene blev siddende på førersædet i bilen, mens passageren steg ud og affyrede mellem 25-30 skud.

 

Herefter sprang passageren ind i bilen og som kørte nordpå i høj fart via Hans Knudsens Plads og Helsingørmotorvejen.

 

Kl. 2234 blev bilen sat i brand på en lille grusparkering på adressen: S. Willumsens vej/Lundtoftevej, 2800 Kongens Lyngby. Bilen udbrændte totalt.

 

Politiet er vidende om, at bilen blev stjålet med rette nøgle den 7. september 2016 kl. 1445 på Cirkel K, Park Alle 238, 2605 Brøndby.

 

Bilen, som ses på billedet er den aktuelle bil, inden den blev brugt til gerningen og derefter afbrændt.

 

Vi ønsker oplysninger om hvilke personer, der har kørt bilen i den måned, der er gået fra den 7. september, hvor bilen blev stjålet, og frem til den bliver fundet udbrændt 12 minutter efter skyderiet på Hans Knudsens Plads den 7. oktober kl. 2222.

 

Derudover vil vi gerne høre fra vidner, der kan have set bilen stå parkeret i kortere eller længere tid oplyser vicepolitiinspektør, Torben Svarrer, Københavns Politi, der i øvrigt bemærker, at bilen i den måned, den har været brugsstjålet, med stor sikkerhed har været forsynet med flere forskellige stjålne nummerplader. Under skyderiet på Hans Knudsens Plads, var den forsynet med registreringsnummeret AD25161.

 

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

Oplysninger til Københavns Politi på 114.

 

http://www.mynewsdesk.com/dk/koebenhavns-politi/pressreleases/koebenhavns-politi-soeger-oplysninger-om-bil-der-blev-brugt-ved-skyderi-paa-hans-knudsens-plads-1610624

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…