Asylbørn begår sexovergreb på andre asylbørn – men de politisk korrekte medier tegner et meget skævt billede af det

Foto: Asylcenter Holmegaard

 

 

Først var der afsløringen af helt utilstedelige tilstande på asylcenter Tullebølle under Langelands Kommune.

 

De unge asylansøgere på centeret har begået sexovergreb på danske piger og kastet sig ud i voldelige opgør, som er gået ud over sagesløse naboer.

 

Desuden er det afsløret, at to medarbejdere på Tullebølle har udnyttet deres stilling til at få sex med nogle af de unge asylansøgere.

 

Nu er der så oprullet en ny skandale om sexovergreb på et af Langelands Kommunes asylcentre. Denne gang Præstekærgaard ved Faaborg.

 

Her var det ældre asylbørn, der begik grove seksuelle krænkelser mod yngre asylbørn.

 

Sadistiske sexkrænkelser

I en redegørelse fra asylcenteret, som DR har omtalt, fremgår det, at 12 ud af 30 børn på centeret har været til læge med skader, som kan stamme fra et seksuelt overgreb.

 

I redegørelsen hedder det: ”Kan stamme fra seksuelt overgreb og er særdeles vanskeligt at henføre til andet.”

 

Her er altså ikke bare tale om børn, der leger doktorlege. Der er tale om alvorlige sexkrænkelser.

 

En del af det synes at have haft decideret sadistisk karakter. Såsom at stikke en pind op i endetarmen på en dreng. En dreng på centeret blev opdaget med blod i underbukserne. Modbydeligt og skræmmende.

Læs også
Dannebrog: Folkets flag og et nationalt symbol – en bog skrevet med et varmt, dansk hjerte

 

De store børn udnyttede deres magt over for de små. Det er ikke oplyst, om der også var ’racisme’ i det – sådan at forstå, at børn fra bestemte etniske grupper udnyttede børn fra grupper, der betragtes som mindreværdige.

 

Hvem lukker vi ind?

Den nye sag har givet anledning til stor medieomtale. Denne omtale har dog omhyggeligt undgået at forholde sig til et helt afgørende spørgsmål:

 

Hvem er det, vi lukker ind i det danske samfund?

 

Det meste af mediedækningen har drejet sig om det ansvar, som Langelands Kommune og ledelsen på centeret har for de skandaløse forhold. Herunder diskuterer man, om der har været tilstrækkeligt personale.

 

Her ligger bestemt en nødvendig debat. Myndigheder og centerledelse har tilsyneladende ikke haft megen styr på, hvad der foregik. Og de overgreb, som centerets personale kendte til, har man ikke informeret de politisk ansvarlige om. Man har heller ikke meldt dem til politiet.

 

Læs også
En guide til Grundtvig

Selvfølgelig er det relevant at diskutere kommunens og personalets ansvar.

 

Det er altid danskernes skyld

Men både gerningsmændene og deres ofre for sexovergrebene har deres forældre omkring sig. Så selv om bemandingen måske har været skrabet, så skulle forældrene jo være i stand til at tage vare på deres børn.

 

Dette helt afgørende element har medierne stort set ikke forholdt sig til.

 

Når der er problemer blandt asylansøgere, er det altid danskernes skyld – hvis man skal tro Journalistisk Venstreparti og andre politisk korrekte.

 

Kulturkløft og børneopdragelse

Et andet lige så oplagt spørgsmål er også blevet gemt væk af de politisk korrekte. Nemlig: Hvor får disse børn deres sadistiske adfærd fra?

 

Læs også
Malmø Operaens La Traviata: Helt igennem merveilleux

Vi kender godt standardsvaret: Det må skyldes ”krigstraumer”. Det er sådan noget, man slynger ud, hver gang man begynder at få lidt svært ved at fremstille asylansøgere som uskyldsrene.

 

Men disse kræfter vil bare ikke forholde sig til den realitet, at opdragelsen i blandt andet muslimske lande er fuldstændig anderledes end den danske opdragelse. Der er en enorm kulturkløft i synet på børn.

 

I de fleste af asylansøgernes hjemlande er opdragelsen meget autoritær og voldelig. Man slår børn. Børn udsættes også i et helt andet omfang for seksuel tvang. Et eksempel er de såkaldte barnebrude.

 

Den slags præger børnene – også i deres adfærd over for andre. Mange af disse børn bliver borgere i Danmark.

 

Men de politisk korrekte nægter at forholde sig til disse problemer, der rummer langt værre perspektiver for det danske samfund end en uduelig asylledelse.

 

Deres horisont rækker ikke længere end Langelands Kommune.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…