Asylansøgere bag grove voldtægter: Nu vil Dansk Folkeparti have justitsministeren til at lægge kortrene på bordet om antallet

Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti vil nu have et overblik over omfanget af voldtægter og gruppevoldtægter begået af asylansøgere.

 

I søndags var den gal på Samsø, hvor en 28-årig kvinde søndag aften anmeldte til Østjyllands Politi, at hun var blevet udsat af gruppevoldtægt af tre iranere fra øens asylcentre.

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

 

De tre iranske asylansøgere, hvoraf de to var 30 år og den tredje 22, blev anholdt af politiet og fremstillet i grundlovsforhør mandag, blev blev i går tirsdag løsladt. De er dog fortsat sigtet, oplyser Østjyllands Politi ifølge Ritzau.

 

“Der er tale om et problem, hvis omfang aldrig er blevet ordentligt belyst, og det bliver vi altså nødt til få rådet bod på. Det er helt uacceptebelt, at piger og kvinder ikke kan færdes frit uden risiko for at blive voldtaget, hvis de ikke bærer tørklæde,” siger Peter Skaarup, der er formand for Folketingets retsudvalg. Han fortsætter:

 

 

“Jeg vil derfor nu bede justitsministeren om en opgørelse over samtlige tilfælde, hvor asylansøgere og flygtninge siden 2012 er blevet dømt for både enkeltmandsvoldtægt og gruppevoldtægt og ligeledes tilsvarende for etniske danskere.”

 

 

Imam erklærer, at kvinder uden tørklæde skal passe på

Desuden vil Peter Skaarup bede justitsministeren oplyse, hvad han har tænkt sig at stille op med problemet og ikke mindst med de imamer, der indirekte antyder, at kvinder uden tørklæder er legitime voldtægtsofre.

 

Læs også
Socialdemokratisk politiker: ”Vi skal nok sørge for, at navnet Muhammed aldrig forsvinder”

 

Peter Skaarup oplyser i den forbindelse, at han her tænker på Mostafa Cendid, der er imam ved Islamisk Samfund, og som til BT den 28. marts blandt andet sagde, at:

 

 

“Kvinder skal passe på og helst bære tørklæde. Ellers risikerer de at blive ofre for overgreb.”

 

(Den pågældende iman var i øvrigt en af dem, der anbfalede muslimer at stemme på den nu politiansatte Asmaa Abdol-Hamid, da hun i 2007 stillede op til Folketinget for Enhedslisten, red.)

 

 

Der er en fremtidig løsning: Luk grænsen for asylansøgere

Asylansøgeres voldtægter og ligeledes problemer med kriminelle asylansøgere, der ikke kan udvises, men fortsætter med kriminalitet i lighed med den sag, der i øjeblikket behandles ved retten i Hillerød, kunne have været undgået, påpeger Peter Skaarup:

 

Læs også
Han blev smidt ud af landet, men han vendte bare tilbage og sagde ”asyl” – så kom han ind igen med blodige konsekvenser

 

“Det handler om grænsekontrol, og det, vi ser nu, er en følge af, at grænserne har været pivåbne, siden Danmark den 25. marts 2001 under store protester fra Dansk Folkeparti tilsluttede sig Schengen. Men det er da altid noget, at vi nu har fået stikprøvekontrol” siger Peter Skaarup og understreger:

 

 

“Men der er en fremtidig løsning, og det er Dansk Folkepartis forslag om en velbevogtet grænse, der kan afvise asylansøgere, der kommer fra sikre lande såsom Tyskland, ved grænsen.”

 

 

“Men det kræver jo, at Folketingets flertal tager sig sammen og begynder at bekymre sig mere om danskernes sikkerhed end om rynkede bryn fra bureakraterne i Bryssel,” fastslår formanden for Folketingets Retsudvalg.

 

 

Peter Skaarup tør ikke spå om, hvornår det eventuelt vil ske.

 

 

“Som bekendt udgør Dansk Folkepartis 37 mandater jo ikke et flertal ud af 179, selvom nogle måske tror det,” som Skaarup udtrykker det.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…