En udenlandsk mand tilbød en kvinde at lave håndværksarbejde, men beboere blev mistænksomme, da de så ned på hans fødder

Google Maps

I et boligområde i Tureby på Sjælland gik en engelsk-talende udenlandsk mand søndag rundt og lagde et visitkort i folks postkasser. Her tilbød han ”malerservice” og ”højtryksrensning”.

 

To beboere fik mistanke til manden, og da han henvendte sig til en ældre dame, bortviste de ham under hans højlydte protester.

 

De formodede, at manden ville prøve at lave en aftale med kvinden om håndværksarbejde.

 

Det er set i en række tilfælde, at udlændinge – ofte østeuropæere – kommer med fuptilbud om håndværksarbejde, hvor de så får narret penge ud af folk uden at lave arbejdet.

 

Politirapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi fortæller ikke, hvad der gjorde de to beboere specielt mistænksomme over for manden. Men man kan meget vel forestille sig, at hans påklædning fik dem til at tvivle på, at han lavede reelt håndværksarbejde.

 

Den 30-35-årige mand var nemlig iført sort jakke med malerpletter, mørke bukser og … spidse laksko. Det er trods alt ikke hver dag, man ser en rigtig maler, der arbejder iført spidse laksko.

 

Da de havde smidt ham væk, forsvandt han fra området i ukendt retning.

 

Bagefter henvendte den ene af de to beboere sig til politiet og fortalte om det passerede.

 

Kilde: Døgnrapport fra Midtsjællands Politi

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…