SIDSTE NYT: De uhyggelige begivenheder i Køln, Kalmar og Helsingfors er skelsættende – der er brug for meget stærke og hurtige opbremsninger i asylstrømmen

You Tube

Den Korte Avis kan i dag gengive nye, rystende afsløringer af, hvad der foregik i den tyske storby Køln nytårsaften.

 

Samtidig kan vi fortælle, at modbydelige episoder, der minder om Køln, også har fundet sted i den svenske by Kalmar og i Finlands hovedstad Helsingfors.

 

Informationer vedrørende begivenhederne i Helsingfors tyder på, at der her var tale om en velorganiseret aktion. Irakere fra hele landet aftalte at samles i hovedstaden for at begå ”forbrydelser af samme karakter som i Köln”, som det hedder fra en stor TV-station (Yle Nyheter – også den anerkendte britiske avis The Telegraph har denne historie)

 

Men politiet havde fået nys om planerne og var derfor i stand til at gribe ind.

 

Der har været ubekræftede forlydender om, at sexovergrebene i Køln ligeledes var velorganiserede.

 

Oplysninger og forlydender som disse bør få blodet til at fryse til is hos ethvert anstændigt menneske. Hvis der er noget om dem, er der tale om en uhyggelig magtdemonstration fra mennesker, der er kommet til Europa fulde af foragt for dets samfund og værdier.

 

Skelsættende begivenheder, der må få konsekvenser

Køln, Kalmar og Helsingfors er skelsættende begivenheder. De afslører det politisk korrekte hykleri, der så længe har søgt at skjule asylstrømmens virkelighed for befolkningerne.

 

Efter sexovergrebene i Køln forsøgte myndigheder og medier at skjule, hvad der var foregået. Men anonyme politifolk og en intern politirapport har nu bragt sandheden for en dag.

 

Begivenhederne udstiller, hvor store problemer der opstår med kultursammenstød, når man åbner for en massiv tilstrømning fra især muslimske lande, hvor kultur, værdier, kvindesyn og samfundssyn ligger meget langt fra det, der gælder i vores lande.

 

Det betyder naturligvis langt fra, at alle asylansøgere fra muslimske lande opfører sig som de afstumpede gerningsmænd i Køln, Kalmar og Helsingfors. Men det betyder, at masseindvandringen med stor sikkerhed vil gøre den slags problemer til en del af vores samfund. Med ødelæggende virkning for samfund og mennesker.

Læs også
Tyskerne er blevet mere kritiske over for asylansøgere – de stoler ikke på dem

 

Der er brug for meget stærke og hurtige opbremsninger i asylstrømmen for at imødegå dette.

 

Den politiske korrekthed hos danske TV-stationer og dagblade

Den naive og politisk korrekte tyske forbundskansler Angela Merkel har stået i spidsen for den hærskare af politikere, journalister og meningsdannere i Europa, der har insisteret på at fornægte kendsgerningerne og mistænkeliggøre alle, der sagde fra.

 

En episode fra nytårsaften i Køln udstiller, hvad Merkels politiske korrekthed fører til i det virkelige liv. En intern rapport fra Kølns Politi beskriver, hvordan en gerningsmændene hånede betjentene med ordene: ”Jeg er syrer. I skal behandle mig pænt. Fru Merkel har inviteret mig.” (Berlingske)

 

I Danmark har befolkningen presset det politiske flertal til en mere ærlig holdning til tingene, end den man finder hos Merkel og ligesindede.

 

Men også hos os trives den politisk korrekte naivitet i større eller mindre grad hos mange politikere. Og den er fuldstændig dominerende i journalistikken hos de store TV-stationer og de store dagblade.

 

Læs også
Stramninger var hårdt påkrævet: På blot fire år har asylansøgere kostet samfundet over tretten milliarder kroner

Den Korte Avis vil efter bedste evne fortsætte med at være et alternativ til dette.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…