Nu er de efterhånden over hele landet: Somalisk udseende røverbande huserer nye og uventede steder

Arkiv/skærmprint YouTube

En somalisk udseende røverbande bestående af fem mænd huserede natten mellem lørdag og søndag i Herning, hvor de overfaldt og røvede to af nattelivets gæster.

 

Først offer var ifølge aoh.dk (Herning Folkeblad) en 37-årig mand, som til politiet har forklaret, at han mellem klokken 04:00 og 04:30 i lettere beruset tilstand forlod den populære pub “Fox And Hounds” i Østergade.

 

Pressede ofret ind i en sidegade

Da han var kommet ud på gaden, blev han overmandet af fem mænd, der pressede ham ind i en sidegade, hvor han blev lagt ned på asfalten.

 

Da han lå der, stjal de fem somalisk udseende røvere hans iphone samt en kortholder med blandt andet hans dankort.

 

“Herefter stak de fem mænd af fra stedet. Der var ikke våben indblandet,” oplyser vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Bjarne Askholm til aoh.dk

 

I omtrent samme tidsrum blev en 21-årig mand udsat for et lignende røveri ved restaurant “Flammen” på Søndergade.

 

Her truede tre mænd ham til at udlevere sin pung.

 

Af somalisk udseende og talte arabisk

Ifølge vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi, Bjarne Askholm, er gerningsmændene af somalisk udseende og talte arabisk. De vurderes til at være omkring 20 år.

 

“Vi har en klar formodning om, at det er de samme gerningsmænd, der står bag de to røverier,” siger Bjarne Askholm til aoh.dk og fortsætter:

 

Læs også
Somalier ernærede sig først som brutal pirat – så forsøgte han at skaffe sig penge ved at søge asyl i stedet for

“I løbet af dagen har vi nemlig fundet både kortholder og pengepungen fra de to mænd. De var blevet smidt på det samme sted i Grønnegade.”

 

Skulle nogen af avisens læsere have deltaget i Hernings iøvrigt livlige og normalt fredelige natteliv i det pågældende tidsrum og der observeret noget, hører Midt og Vestjyllands Politi meget gerne fra dem på telefon 114.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…