Danmark er til grin: Udvist kriminel på tålt ophold beretter åbent på Facebook om sine hævntogter mod ’stikkere’

Danny Abdallah er udvist af Danmark for bestandig. Men han har fået lov til at blive i Danmark på såkaldt tålt ophold, fordi myndighederne vurderer, at han vil være udsat for fare, hvis han bliver sendt hjem.

 

For Danny Abdallah betyder det, at han skal opholde sig i Center Sandholm og/eller melde sig i lejren hver dag. Men det vil Danny Abdallah ikke, han vil nemlig selv bestemme, hvor han vil bo og opholde sig, og det har de sidste år været på en adresse i Nordjylland.

 

Og Danny Abdallah er meget begejstret for livet i Nordjylland, hvor han via sin Facebook-profil ofte spiller med musklerne, og hvor man får indtrykket af, at han tilsyneladende har frit lejde til at gøre akkurat som han vil.

 

Praler med hævntogt

For eksempel pralede han i weekenden med, at han skulle ud og smadre en ”stikker”, som ifølge Danny har pudset politiet på ham.

 

Først fortæller Danny om, at politiet har ransaget hans hjem.

 

 

Dagen efter praler Danny med, at nu er han på vej ud med sine soldater for at tage hævn over den person, som ifølge Danny er skyld i at politiet ransagede hans hjem.

 

Danny er også vred på politiet. ”Fuck dig og fuck politiet,” afslutter han sin opdatering fredag. Dagen efter er hævnaktionen så på programmet. Dannys talsmand Toto skriver:

 

”Danny Abdallah og hans soldater de slår til kl. 16.30 på den falske stikker som giver løgn oplysning om Danny Abdallah.”

 

Læs også
 Det er politiets fornemste opgave at beskytte truede personer – ikke at lukke munden på dem

 

Med Facebookopdateringen lørdag følger en masse billeder af de biler, som Danny og soldaterne vil køre på hævnaktion i. Dannys privatbil er tilsyneladende ikke en del af kortegen, men det er nok, fordi Danny er meget øm over sin fine bil, som netop er blevet vasket.

 

 

Et meget problematisk signal

Tilsyneladende kan Danny Abdallah feje alle gældende regler til side. Han opholder sig ikke i Center Sandholm, og han melder sig der heller ikke hver dag, som han skal. Og politiet gør tilsyneladende intet ved det.

 

Det kan også undre, hvordan Danny Abdallah har råd til at have en stor bil, når han stort set ingen indtægt har. Desuden skal der betales husleje, da han bor i eget hus, og mad og almindelige fornødenheder skal han naturligvis også have.

 

Danny Abdallah lever et liv, der vidner om, at han har en indtægt af en vis størrelse. Men det bliver tilsyneladende ikke gransket af myndighederne.

 

Læs også
Højesteret ophæver opholdspligten og slipper kriminelle på tålt ophold løs på den sagesløse befolkning – politikerne svigter

Det skulle vel også vække opmærksomhed hos myndighederne, at han åbenlyst praler med, at han og soldaterne skal ud og hævne sig på en ”stikker”.

 

Politiet og andre myndigheder sender et meget problematisk signal, når man får indtryk af, at en mand som Abdallah gør, som det passer ham. Det er krænkende for retsbevidstheden og egnet til at skabe utryghed.

 

Ifølge regeringen er det planen at åbne et nyt Udrejsecenter på Kærshovedgård i Midtjylland. Her er det meningen, at afviste asylansøgere og udvisningsdømte udlændinge på tålt ophold eller kriminel meldepligt, skal opholde sig.

 

Men hvad vil myndighederne mon stille op, når en Danny Abdallah modsætter sig?

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…