Nørrebro i København bliver i stigende grad et parallelsamfund, hvor muslimer tager magten og søger at tvinge danskere til lydighed

Foto: Steen Raaschou

Over hele Europa kommer der flere og flere eksempler på, at muslimske grupper tager magten over et lokalområde.

 

De styrer området med vold. De bruger deres magt til at lave bandekriminalitet. De afpresser lokale erhvervsdrivende. Og de gennemtvinger islamiske regler, der følger shariaen.

 

I stigende grad har politiet svært ved at bevæge sig ind i disse områder. Det kræver i en række tilfælde ganske store ressourcer at gøre det. Og betjentene kan blive mødt med sten, kanonslag, molotov-cocktails eller ligefrem granater.

 

Lignende voldelige overfald rammer ambulancefolk, brandmænd og journalister – især TV-hold – når de kommer ind i sådanne områder.

 

Norsk TV har netop lavet en række reportager fra den slags ghettoområder i Sverige. Der er mange af dem, og svenske politifolk siger selv, at de reelt har mistet kontrollen med nogle af dem. Den Korte Avis har i de seneste dage omtalt disse forhold.

 

Nørrebro

I Danmark er denne udvikling ikke så langt fremskreden som i Sverige og en række andre lande. Men også herhjemme kender vi til problemerne med muslimske grupper, der tager kontrol med at lokalområde og forsøger at tvinge danskere til lydighed – med trusler, hærværk og vold.

 

Senest har Radio24syv leveret nye detaljer om, hvordan denne form for magtdemonstration fungerer på Nørrebro i København.

 

I radioens indslag om dette bliver der udtrykt en del forargelse over, at politiet ikke griber tilstrækkelig hurtigt og kontant ind over for de bøller, der terroriserer lokale beboere.

 

Det er muligt, at politiet kunne og burde gøre mere. Men det er ikke først og fremmest politiet, man skal skyde på. Det er de politikere, der gennem deres indvandrings- og asylpolitik har skabt stadig større og stærkere muslimske parallelsamfund.

 

Trusler og angreb mod værtshuse

Læs også
Muslimer kræver nye pasregler – muslimske kvinder må ikke vise deres ører

Radio24syv kan blandt andet berette om Café Heimdal ved Nørrebro Station. Her oplevede man for nylig unge mænd, der kom ind og råbte, at alle gæster skulle forlade stedet.

 

”De råbte så, at stedet tilhører dem, og at Nørrebro hører under sharia, så der ikke måtte drikkes alkohol,” fortæller bartender Heidi Dyrnesli til radioen.

 

Lige i nærheden ligger Mucki Bar, som ejes af Birgitte Fischer og hendes mand Mohammed Ahmed. Birgitte Fischer siger til radioen:

 

”Den ene dag kommer de ind bare for at fortælle os, at de holder øje med os, og andre dage bliver der kastet cykler mod vores vinduer. Nogle gange optræder de maskerede, og alle er utrygge. Vi bliver bange, og særligt vores gæster synes, det er ubehageligt. For nylig blev der kastet en brosten gennem vinduet, mens der sad gæster ved bordet lige under vinduet. Brostenen kunne have ramt dem, og alt glasset splintrede jo indad mod gæsterne.”

 

Kanonslag og flasker hører også til bøllernes kasteskyts

 

Birgitte Fischer og Mohammed Ahmed kan fortælle, at bandemedlemmer i området har afkrævet dem mindst 60.000 kr. i ”beskyttelsespenge”.

 

Læs også
Socialdemokratisk politiker blev jaget væk fra Nørrebro: ‘Demokrati er imod Allah’

Det ledsages af voldsomme trusler. Mohammed Ahmed siger til radioen: ”De har også flået døren op og råbt, at de vil nakke mig, finde mig eller flå mig levende.”

 

Midt i København.

 

Kritik af politiet

Både på Mucki Bar og på Café Heimdal lufter man utilfredshed med politiet. På Mucki Bar siger de, at de flere gange om ugen forsøger at få politiets hjælp – dels ved at ringe 112, dels ved at udløse en særlig overfaldsalarm.

 

Men ofte kommer politiet ikke, eller også er de for længe om det, siger de. Politiet udnytter heller ikke videoovervågningen til at identificere gerningsmændene.

 

Det er muligt, at politiet kunne og burde gøre mere. Men det vil være helt malplaceret, hvis man primært retter kritikken mod politiet.

 

De politisk korrekte har ansvaret

Læs også
Politiet efterlyser mand af anden etnisk herkomst end dansk for vold på Nørrebro

Hovedansvaret for disse problemer ligger hos politikerne. Nærmere bestemt de politikere, der gennem en hovedløs og dybt uansvarlig indvandrings- og asylpolitik har påført deres samfund og deres befolkning enorme problemer. Problemer, der kun har vokset sig større og større.

 

En række politisk korrekte partier har til stadighed presset på for, at der skulle lukkes mange flere ind i landet fra ikke-vestlige, overvejende muslimske lande. De har forsøgt at hænge modstanderne af en sådan udvikling ud som onde mennesker.

 

Det har især været De Radikale, Enhedslisten, SF, Socialdemokraterne (der nu fortryder lidt) og senest Alternativet, som har problemerne med de voksende parallelsamfund på samvittigheden.

 

Fuldstændig forudsigeligt

Man fristes til at sige: Det er netop disse partier, som de journalister, der nu lufter deres forargelse over forholdene på Nørrebro, plejer at stemme på.

 

De har en forunderlig evne til at få det til at se ud, som om det er en chokerende nyhed, at disse problemer er opstået.

 

Men det var fuldstændig forudsigeligt, at det ville blive resultatet af en fejlslagen udlændingepolitik. Vi er trods alt en del mennesker, der har oplyst og advaret længe.

Læs også
Fupjournalistik: Politiken fortier muslimers rolle i de alvorlige uroligheder på Nørrebro

 

Endnu er disse eksempler fra Nørrebro usædvanlige i Danmark. Men der er god grund til at frygte, at stadig større områder vil komme til at leve deres eget liv i vores samfund. Med sharia og det hele.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…