Nordjyllands Politi vil ikke offentliggøre billeder af tricktyve – de har nemlig slet ikke tid til at fange dem

Politi

Maybritt Pedersen er frisør og har en salon i Aabybro. Torben Gøttler er fra Gistrup, hvor han har en grillbar. Begge de to små forretningsdrivende har prøvet at have besøg af tricktyve i deres butikker, og de har overvågningsbilleder af tyverierne.

 

Man skulle så tro, at det var en nem sag for politiet at efterlyse gerningsmændene ved at lægge billederne ud til offentligheden, så de hurtigere kan finde frem til dem ved hjælp af tip fra borgerne.

 

Men det vil Nordjyllands Politi paradoksalt nok ikke. De har ikke ressourcerne til den efterforskning, der følger med, fortæller politikommissær Jens Møller Søgaard til TV2 Nord:

 

”Nogle gange har forholdene meget lav prioritet, og hvis det er sådan, at vi kaster nogle billeder ud, så vil det også afføde nogle henvendelser. Hvis ikke vi synes, vi har luften til at følge op på de henvendelser, så er der ingen grund til at offentliggøre billederne”, forklarer han.

 

Det er både Maybritt Pedersen og Torben Gøttler frustrerede over. De har som nævnt gode overvågningsbilleder, men politiet vil ikke lade TV2 Nord vise tricktyvene umaskerede. Sandsynligheden for, at tyvene bliver fundet, er dermed lav.

 

Torben Gøttler fra grillbaren i Gistrup siger om politiets håndtering: ”Jeg bliver lidt harm over det. At man har kendskab til noget, men man lukker bare øjnene for det, fordi det er det nemmeste. Det bliver jeg lidt irriteret over”, siger Torben Gøttler.

 

Kilde:

http://www.tv2nord.dk/artikel/politiet-offentliggoer-ikke-billeder-af-tricktyve

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…