”Når muslimer er dårligt integrerede, er det deres egen skyld” – en aktuel meningsmåling i Frankrig vækker stor debat

France24

Det jødiske samfund i Frankrig har fået gennemført en meningsmåling, hvor franskmændene bliver spurgt til, hvad de mener om indvandringen og det multikulturelle samfund.

 

Målingen vækker debat, fordi den stiller nogle meget direkte spørgsmål. Men først og fremmest vækker den debat, fordi den viser, at franskmændene er særdeles kritiske over for den førte indvandringspolitik og dens konsekvenser. Specielt er de kritiske over for den muslimske indvandring.

 

Målingen er offentliggjort i avisen Journal de Dimanche.

 

Ingen berigelse

Næsten 90 procent af franskmændene giver muslimerne selv skylden for deres dårlige integration. Man mener, at de ”nægter at åbne sig over for samfundet”.

 

53 procent svarer, at de vil blive irriterede, hvis de ser en kvinde med tilsløret ansigt i offentligheden – hvilket er forbudt i Frankrig.

 

På spørgsmålet om, hvordan de ville reagere, hvis deres datter giftede sig med en muslim, svarer 56 procent, at de ville reagere negativt.

 

54 procent af franskmændene siger, at indvandringen ikke ”beriger” Frankrig.

 

Og så mener to tredjedele af de adspurgte i øvrigt, at man ”ikke kan stole på de fleste mennesker i hverdagen”.

 

Et stadig mere muslimsk samfund

Uanset hvad man mener om de enkelte svar, så gør målingen det klart, at franskmændene er stærkt kritiske over for det multikulturelle samfund, som eliten har forsøgt at skabe. Et samfund, hvor en stadig større del bliver muslimsk.

 

Læs også
”De kalder os hvide svin”

Der findes også kritiske holdninger til andre etniske grupper i dele af den franske befolkning. Men franskmændene ser tydeligvis den muslimske indvandring som det afgørende problem.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…