Myndigheder slår alarm: Asylansøgere onanerer og besørger i kommunalt svømmebassin og forsøger at trænge ind i kvindernes omklædningsrum

En embedsmand i den tyske by Zwickau har skrevet til sin overordnede om asylansøgeres rystende opførsel i byens svømmehaller. Avisen Bild er kommet i besiddelse af embedsmandens indberetning, dateret 19. januar, og den omtales i avisen søndag.

 

Det er hårrejsende læsning.

 

Onani og chikane i saunaen

En af de kommunale svømmehaller hedder Johannisbad. Herfra lyder det, at en asylansøger har onaneret i spabadet og tømt sin sæd ud i vandet. Situationen er blevet fanget på overvågningskamera. Videre hedder det:

 

”Bademesteren smed ham ud. Men asylansøgeren kom tilbage med sine ’kumpaner’ for at hente sin mobil. Sammen gik de i spabadet, hvor de hujende og råbende tog en selfie.”

 

Videre berettes det, at 8 udenlandske mænd dagen i forvejen var i saunaen. De lokale besøgende følte sig generet. Svømmehallen er nu gået over til at fortælle asylansøgere, at saunaen er lukket, når der er kvinder derinde.

 

I øvrigt skal asylansøgerne betale ekstra for at benytte saunaen. Men da de blev bedt om dette ved kassen, vendte de bare ryggen til, grinede og gik.”

 

Afføring og forsøg på at trænge ind til kvinderne

Fra en anden svømmehal, der hedder Glück-Auf-Schwimmhalle, lyder lignende rædselsberetninger.

 

En gruppe af unge enlige mandlige asylansøgere og børn besøgte hallen den 9. januar. Da ingen af dem kunne svømme, holdt de sig til soppebassinet. I indberetningen hedder det:

 

”Disse brugere forurenede bassinet, idet de tømte deres tarmindhold ud i det. Lokale gæster forlod straks svømmebadet.”

 

Læs også
Tyskerne er blevet mere kritiske over for asylansøgere – de stoler ikke på dem

Og det bliver værre endnu. Indberetningen fortsætter:

 

”Desuden må bademestrene beskytte kvinder og piger mod asylansøgerne. Unge mænd ville med magt trænge ind i omklædningsrummet for kvinder og piger. Indtil videre har disse handlinger dog kunne afværges.”

 

Gør, hvad der passer dem

Nu har man så valgt at lukke Glück-Auf-Halle for asylansøgere indtil videre. Som embedsmanden skriver:

 

”Foreløbig skal de i asylcentrene oplyses om reglerne for at benytte svømmebadene og om passende adfærd over for kvinder og piger i badetøj.”

 

Den tror myndighederne vist ikke engang selv på. Det er jo ikke, fordi de pågældende asylansøgere ikke har fået at vide, at de ikke må besørge i vandet og overfalde kvinder. De synes bare at være hamrende ligeglade.

 

De har tydeligvis fået det indtryk, at de kan gøre, hvad der passer dem, i Angela Merkels Tyskland.

Læs også
Stramninger var hårdt påkrævet: På blot fire år har asylansøgere kostet samfundet over tretten milliarder kroner

 

Disse meget ubehagelige oplevelser for lokalbefolkningen i Zwickau giver et indtryk af, hvorfor stadig flere tyskere tager afstand fra Merkels politisk korrekte asylpolitik.

 

De oplever kultursammenstød, som er til at tage og føle på.

 

Kilde: Bild

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…