Muslimske ansatte nægtede at servere bacon og andet svinekød for ældre og handicappede

Englændere elsker bacon. Men hvis du skal have hjælp til at få det, så kan det være svært i et multikulturelt samfund.

 

Men for nylig kom det frem, at nogle af de ansatte i ældreplejen på et britisk plejehjem havde nægtet at hjælpe ældre og handicappede med maden, hvis det var svinekød.

 

På grund af deres ‘kultur’ ville de ikke servere svinekød og de ville ikke hjælpe med at købe svinekød eller hjælpe de ældre med selv at tilberede det. Det skriver the Sun og flere andre medier.

 

Beboerne på plejehjemmet klagede til ledelsen. Men de gjorde ingenting ved problemet.

 

Men nu har kommunen sat hælene i.

 

Plejehjemmet, der ligger i Bradford, er ejet af kommunen. De har også en form for hjemmehjælp for handicappede og svage ældre.

 

En gruppe tilsynsførende havde været på kontrolbesøg hos de ældre og handicappede og de var blevet foragede over det, de hørte.

 

De har nu offentliggjort en rapport, som afslører, at beboerne og andre, som skulle have hjælp, er blevet nægtet svinekød.

 

“En beboer fortalte os, at de gerne ville have en bacon sandwich til morgenmad. De ville også gerne købe skinke, pølser og tærte med svinekød, når de var på indkøbstur”.

 

“Vi fik også at vide, at nogle af de ansatte ikke ville hjælpe dem med at købe eller tilberede disse madvarer på grund af deres egen kulturelle baggrund og levevis.”

 

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

Nu har de ansatte fået besked på, at de ikke må lade deres egen kultur og livsstil få indflydelse på den hjælp, de skal yde borgerne.

 

Bradford er en af de britiske byer, der har en meget stor andel af indbyggere med baggrund i ikke-vestlige, muslimske lande. Mange muslimer betragter svin som et urent dyr.

 

I takt med at den muslimske befolkningsandel vokser og fundamentalismen griber om sig, er der blevet flere sager i de europæiske lande, hvor muslimer forsøger at påføre ikke-muslimske europæere Koranens love og regler. Det er det, der bliver kaldt islamisering. Og det kan ofte ses som tilsyneladende små ændringer i hverdagen.

Express

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…