På Mors dag gik han på gaden og hyldede kvinder på sin egen facon – så blev han truet med kniv og fik tæv, fordi det var i strid med islams regler

Den Korte Avis har flere gange beskæftiget sig med såkaldte sharia-patruljer. Det vil sige grupper af muslimer, der går rundt på gader og stræder og generer folk, som ikke overholder islams regler.

 

Det kan være folks påklædning, deres alkoholforbrug eller andet, som de ser sig gale på.

 

Der er flere eksempler på, at man på denne facon har søgt at islamisere områder i britiske og tyske byer. Nu viser det sig, at denne adfærd også er nået til Østrigs hovedstad Wien. To groteske eksempler viser dette.

 

”Det er imod vores religion”

På Mors dag forleden besluttede en mand at levere sin helt egen hyldest til kvinder. Manden er professionel bryder, og han begav sig ud på gader og stræder i en ret original påklædning.

 

Han havde nøgen overkrop bortset fra en butterfly om halsen. Med sig havde han en stor kurv med roser, som han delte ud til kvinder.

 

Mere uskyldigt kan det dårligt være. En venlig happening med et glimt i øjet. Det var der dog nogle lokale muslimer i området omkring Millennium City i Wien, der så helt anderledes på. 

 

De angreb manden, trak knive og gav ham tæv. Som en af dem forklarede politiet, da de blev anholdt: ”Det er imod vores religion” at gøre sådan noget.

 

Tre mænd blev pågrebet, yderligere fire jagtes. En lokalpolitiker siger: ”Folk er bange for denne gruppe.”

 

”I må ikke være ude på denne tid af natten”

I det hele taget plages denne del af Wien af muslimske moralpatruljer eller sharia-politi, der vil bestemme over andre borgere.

 

Læs også
Forbyd muslimske bønnekald ved lov

I februar var der en lignende episode, hvor selvbestaltede muslimske moralvogtere praktiserede deres egen justits. Fire rabiate islamister fra Tjetjenien maltrakterede to østrigske mænd ganske alvorligt med slag og spark.

 

Anstødsstenen for disse muslimer var, at to piger stod med deres mor foran et værtshus om natten. ”Hos os i Tjetjenien er det ikke tilladt at være ude på dette tidspunkt om natten” sagde en af islamisterne i kommandotone til de tre kvinder.

 

Da moderen så kaldte sin mand til hjælp på telefonen, mens en ledsagende mand skred ind, eskalerede situationen voldsomt. De fire tjetjenere kastede sig ud i hæmningsløs vold.

 

Senere under deres retssag gjorde en af dem sig yderligere bemærket ved at true en TV-kameramand med ordene: ”Hvis du filmer mig, finder jeg dig.”

 

Nu er det kommet dertil, at fredelige borgere i Wien får at vide, at de skal indordne sig under regler, som islamiske mørkemænd vil diktere dem – ellers risikerer de at blive slået til plukfisk.

 

(Kronen Zeitung)

 

Læs også
Asger Aamund fylder 80 år: Islam er i krig med os – det er på tide at se virkeligheden i øjnene
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…