Mohammed voldtog en pige på en sommerlejr – men Frelsens Hær, der arrangerede lejren, ville hverken kontakte politiet eller sende drengen hjem

En retssag i Sverige har skabt kraftig forargelse. Sagen drejer sig om en voldtægt, som blev begået sidste sommer på en kristen sommerlejr arrangeret af Frelsens Hær.

 

Retten i Västmanland har beskrevet forløbet:

 

Gerningsmanden var den 17-årige Mohammed. Han spurgte en pige, om hun var jomfru. Det sagde hun nej til. ”Det er godt, så ved jeg, hvem jeg skal satse på,” lød det fra Mohammed.

 

Ved flere lejligheder begyndte han så at kysse pigen og tage hende på brysterne og i skridtet. Han fortsatte, selv om pigen sagde, at hun ikke var interesseret.

 

På et tidspunkt tvang han pigen ned på en sofa og lagde sig oven på hende. Hun spurgte, om han ville voldtage hende, og hans svarede: ”Ja, hvis jeg er nødt til det.”

 

Så gennemførte han voldtægten.

 

Ingen politi og ingen konsekvenser for Mohammed

Dagen efter fortsatte han uanfægtet med at gøre tilnærmelser til pigen, som forsøgte at undvige ham.

 

Senere på dagen fik nogle voksne på lejren kendskab til, hvad der var sket. Men de undlod at kontakte politiet. I dommen hedder det, ”at de var kede af det, men at de helst ikke ville sende Muhammed hjem”.

 

Det endte med, at pigen sendte en sms om, hvad der var sket, til sin mor, som befandt sig på en færge på vej til Finland.

 

Siden kom hun til undersøgelse på et hospital.

Læs også
Ambulancen skulle igennem for at redde menneskeliv, alle bilister holdt tilbage – undtagen Mohammed i den hvide Audi

 

Sagen kom så for retten, hvor Mohammed blev dømt for denne voldtægt og for en anden voldtægt mod en pige på bare 13 år. Han blev dømt til seks måneder på en lukket ungdomsinstitution.

 

Ifølge dommen havde pigen ondt i underlivet i en uge, og så havde hun det i øvrigt dårligt gennem en længere periode.

 

Heftig debat på Facebook

Sagen har udløst en heftig debat på Facebook med hård kritik af Frelsens Hær.

 

En deltager i debatten skriver: ”I får ikke 1 krone mere af mig eller min familie. At mørklægge en voldtægt på en mindreårig! Føj for fanden!”

 

En anden skriver:

 

Læs også
Nye tal viser, at antallet af voldtægter stiger, og asylansøgere bliver dømt for vold i stor stil – men indbrud falder

”Jeg spekulerer på, hvornår I giver en offentlig undskyldning til pigen, hvis traumatiske oplevelse I har fejet ind under gulvtæppet. Detaljer omkring voldtægten er sivet ud, og jeres optræden er mildt sagt usmagelig.”

 

Ladt i stikken

Lars Beijer, der er informationsansvarlig hos Frelsens Hær, siger til Fria Tider: ”Vi kan af hensyn til de unges alder og med respekt for dem ikke kommentere denne enkeltsag.”

 

Tja. Man får uundgåeligt den tanke, at Frelsens Hær frem for alt ikke ønsker at udtale sig offentligt om sagen, fordi den er så pinlig for organisationen.

 

En ung mand begår voldtægt, uden at det umiddelbart har nogen konsekvenser for ham. Man kan ikke engang finde ud af at sende ham hjem.

 

Pigen må så finde sig i, at hun stadig kan møde ham på lejren. I det hele taget ser det ud til, at hun bliver ladt i stikken.

 

Først og fremmest bestræbte man sig på at holde på den politiske korrekthed.

Læs også
Undgå sexoverfald på kirkegården – tysk avis formidler råd til kvinder

 

http://nyheteridag.se/fralsningsarmen-morkade-valdtakt-mot-ung-flicka-ville-inte-skicka-hem-mohammed/

 

http://www.friatider.se/fr-lsningsarm-n-i-bl-sv-der-efter-v-ldt-kten

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…