Miraklet i nat: 17-årig dreng forsvandt fra fest, og man var ved at opgive at finde ham, men pludselig skete der noget

Foto: Politiet

Politiet har i nat i samarbejde med forsvarets helikopter søgt efter en 17-årig dreng ved Veddelev. Han blev fundet i god behold her til morgen.

 

Kl. 0330 ringede en bekymret mor til politiet, idet hendes 17-årige dreng var fest, og han var ikke set siden kl. 0130. Den unge mand lider af forskellige fysiske skavanker, hvilket gjorde situationen mere alvorlig.

 

På baggrund af anmeldelsen satte politiet straks en eftersøgning i værk i området omkring Veddelev, hvilket i første omgang ikke gav resultat. Politiet anmodede derfor forsvaret om assistance med en helikopter, og det skulle vise sig at være en god ide.

 

Kl. 0556 fandt personalet i helikopteren en person liggende på stranden nord for Veddelev Havn.Det kunne konstateres, at der var tale om den eftersøgte 17-årige unge mand, der var i live og efter omstændigheder i god behold. Den unge mand blev tilset af helikopterens læge og kunne dernæst overgives til familien.

 

En sag, der i værste fald god kunne være endt tragisk, fik heldigvis en lykkelig udgang.

 

Generelt er der grund til i disse julefrokosttider at advare mod at bevæge sig rundt i beruset tilstand og evt. forsøge at lægge sig til at sove udendørs på denne tid af året, da det kan få fatale følger.

 

http://www.mynewsdesk.com/dk/midt-og-vestsjaellands-politi/pressreleases/eftersoegning-endte-lykkeligt-1668636

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…