Min ven David er jøde – nu flytter han, fordi Danmark inviterer hans fjender indenfor

Foto: Privat (John Lindblad Christensen)

Min gode ven David er 61 år og jøde. Han er født i Danmark og har aner over 100 år tilbage. Men han er muligvis ikke dansker ret meget længere.

 

Han prøver lige nu at få arrangeret en permanent flytning til Israel. Og han håber, at hans familie, altså også børn og børnebørn, vil flytte med.

 

Han gør det, fordi hans situation er temmelig grotesk. Fuldstændig uden skyld er han nu vidne til, at hans land Danmark inviterer hans fjender ind, ikke som gæster, men som fuldgyldige medlemmer af det danske samfund.

 

En fjende, som er klar til at slå ham ihjel. Som for en stor dels vedkommende ønsker et islamisk samfund. Altså at bytte et 100-årigt demokrati ud med betonreligion.

 

Mordet ved synagogen

En vagt ved synagogen bliver dræbt, og “gode” mennesker lægger blomster på gerningsstedet. Her er der bevæbnet politi og desuden dobbeltsikrede døre. Vi kan ikke komme til møde, fordi synagogen er omdannet til krisecenter.

 

Til generalforsamlingen i Dansk-Israelsk Selskab møder sølle 19 medlemmer op. Morderen derimod var ikke alene. Han blev fulgt til graven af 800 vrede venner.

 

Jøderne gemmer sig, fordi de fremover vil være i konstant fare. Uden udsigt til det gamle liv i Danmark. Og samfundet kører nu videre, som om dette aldrig er sket.

 

Mange muslimer lever isoleret i deres ghettoer. De vil ikke Danmark. Selv brandvæsen og politi kan blive mødt med sten og molotovcocktails. De koster milliarder af kroner uden udsigt til at blive den berigelse for samfundet, som de “gode” mennesker taler meget om.

 

Som om vi ikke har fået nok, inviterer vi nu en ny bølge ind landet på grund af en meningsløs krig i Mellemøsten. Og de “gode” taler stadig om integration og multikulturelt samfund, som er en illusion.

 

Jøder i andre europæiske lande oplever det samme. Så sent som i mandags blev en jødisk lærer i den franske by Marseille angrebet af en 15-årig muslimsk dreng med en machete. Heldigvis lykkedes attentatet ikke.

Læs også
EU-Domstolen foretager grov diskrimination mod Israel – kræver speciel mærkning af israelske varer fra besatte områder

 

Tusindvis af jøder gør som David

Sidste år rejste 28.000 jøder til Israel. En fjerdedel fra Frankrig, en del fra Ukraine og Rusland, og ellers fra resten af Europa. Men de er kommet til et land, som de “gode” mennesker samt alle muslimer fordømmer. Uden udsigt til fred, for hvem kan forhandle fred med grupper som Hamas, der udelukkende har det mål at kaste dem i havet.

 

Gaza sender stadigvæk raketter ind i Israel i bytte for en omfattende hjælp i form af mad og vand og medicin. Og inde i Israel er en større bølge af knivangreb  i gang. Mod nord er Islamisk Stat nu blevet nabo til Israel, og de vil ikke tøve, hvis chancen byder sig. Hvad kan de gøre andet end blive stærke og urørlige? De har ikke andre muligheder.

 

Så David og hans familie får måske ikke just fred, hvis de slår sig ned i Israel, men i modsætning til være her i Danmark og gemme sig, får de dog værdigheden tilbage.

 

John Lindblad Christensen, Albertslund

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…