Mellemøstlig mand i en bil spurgte en kvinde om vej i Hillerød – pludselig opdagede hun til sin rædsel, hvad han havde i sin ene hånd

Google Maps

En 21-årig kvinde kom tirsdag gående på Horsevænget i Hillerød. Hun fik øje på en sølvfarvet stationcar med nedrullet vindue, der holdt ved fortovet.

 

Bilen kørte hen til hende, og bilisten begyndte at spørge hende om vej til diverse adresser.

 

Tricktyve bruger ofte det med at spørge om vej, når de skal i lag med deres ofre. Men denne mand viste sig at være ude på noget ganske andet.

 

Mens kvinden beredvilligt gav sig til at forklare vejen, opdagede hun pludselig, at manden havde taget sin penis frem og sad med den i hånden.

 

Måske troede manden, at det var en smart måde at skabe kontakt på. Men der har vist været noget ved dansk kultur, som han ikke helt havde forstået.

 

Kvinden dånede i hvert fald ikke af begejstring over hans flotte fremvisning. Hun flygtede tværtimod i rædsel. Så forsvandt manden i sin bil.

 

Ifølge politiet kan bilen muligvis være en Mazda eller en Mercedes. Manden beskrives således:

 

Mellemøstlig af udseende, muligvis mulat, 25-35 år, 170 cm høj, lidt kraftig af bygning, brun i huden og med sort kort hår. Han talte dansk og var iført en mørkeblå trøje og lyse cowboybukser.

 

Har nogen set manden eller bilen, hører politiet gerne fra dem på telefon 114.  

 

http://sn.dk/Hilleroed/Mand-tog-sin-penis-frem-da-han-spurgte-om-vej/artikel/619494

 

Læs også
Han truede ung kvinde og krævede hendes mobil – men det kom han til at fortryde bitterligt
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…