Mandlige asylansøgere gør, hvad der passer dem – de spreder utryghed ved at stå og kigge på kvinder, der dyrker pole dance i et fitness-center i Sønderborg

mooseintl

I Sønderborg har de et fitness-center, der hedder ”iPole – pole dance n’fitness”. Her kan kvinder dyrke pole dance, dvs. dans og motion omkring en stang, som er blevet meget populært.

 

Uheldigvis ligger stedet på vejen fra asylcenteret ind til bymidten. På den måde har mandlige asylansøgere opdaget, at der sker noget interessant derinde.

 

De er så bare gået ind for at kigge på kvinderne, selv om der står ”women only”. Der er også et skilt med et billede af en kvinde og en mand, hvor der er sat kryds over manden.

 

Det skulle sådan set være til at forstå. Alligevel er asylansøgerne fortsat med at komme. Undertiden står der en gruppe på op til fire inde i lokalet med kvinderne, mens en større gruppe venter udenfor. (TVSyd)

 

Medindehaver af centeret, Nanna Kümpel, siger til TVSyd: ”Ind imellem må vi fysisk skubbe dem ud for at få dem til at forstå, at de ikke er velkomne.”

 

Hun føjer dog til, at man ikke har oplevet, at de ikke vil gå. Men utrygt er det, fremgår det.

 

Den pæne udlægning

I fitness-centeret giver kvinderne udtryk for, at asylansøgerne har misforstået, hvad der foregår. De tror, at det er en stripklub, og derfor går de ind, lyder det.

 

Det må siges at være en meget pæn og politisk korrekt udlægning af sagen. Den holder næppe vand. Mændene bliver jo ved med at dukke op, selv om de på alle mulige måder får forklaret, at der absolut ikke er tale om en stripklub.

 

De mandlige asylansøgere ved skam godt, hvad de gør

En anden udlægning er nok mere sandsynlig:

 

Læs også
Tyskerne er blevet mere kritiske over for asylansøgere – de stoler ikke på dem

Asylansøgerne har skam fundet ud af, at det ikke er en stripklub, og at der ikke er adgang for mænd. Men de er ligeglade.

 

Det kan godt være, at det ikke er strip, der foregår. Men for mænd fra muslimske lande er det særdeles afklædte kvinder, der befinder sig i lokalet. Som en af de pole dancende kvinder siger til TVSyd: ”Vi har jo ikke så meget tøj på.”

 

Asylansøgerne går ikke meget op i, om man kalder det strip. De kommer for at se nogle kvinder, hvor der er godt med bart. Derfor trodser de forbuddet mod mænd og gennemtvinger deres egne regler.

 

De har ikke misforstået noget. De ved udmærket, hvad de gør.

 

Asylchefens politisk korrekte bortforklaringer

Asylcenteret forholder sig ganske passivt og kommer med en bortforklaring, der er politisk korrekthed for fuld udblæsning.

 

Asylcenteret i Sønderborg administreres af asylafdelingen i Jammerbugt Kommune i Nordjylland. Herfra siger en souschef om sagen: ”Det er jo bare to kulturer, som tørner sammen.”

Læs også
Stramninger var hårdt påkrævet: På blot fire år har asylansøgere kostet samfundet over tretten milliarder kroner

 

Læg mærke til det lille ord ”bare”. Det bruges til at bagatellisere hele sagen. Souschefen synes at mene, mændenes chikane af de dansende kvinder ikke er noget særligt problem, fordi det kan forklares med kultursammenstød.

 

Men det forholder sig stik modsat: Sagen er netop alvorlig, fordi den understreger, hvor store kulturforskellene er mellem de mandlige asylansøgere og de frie kvinder.

 

Det er kulturforskellen, der ligger bag, at mændene viser så ringe respekt for kvinderne. Og det er kulturforskellen, der gør, at asylstrømmen skaber så enorme problemer.

 

Sexovergrebene i Køln var en øjenåbner for mange. Men tilsyneladende ikke for souschefen i Jammerbugt Kommunes asylafdeling.

 

http://www.tvsyd.dk/nyheder/16-01-2016/1930/asylansogere-tror-pole-traening-er-stripklub#player

 

http://www.tvsyd.dk/artikel/asylansoegere-goer-pole-dance-piger-utrygge

Læs også
Ny debat eksploderer: Asylansøgere kan lyve, som det passer dem, uden at blive straffet
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…