Britisk avis skriver kritisk om mord på svensk asylcenter – men svenskerne kan ikke komme til at læse det

Breitbart

Der sker nu en hidtil uset censur i Sverige. Befolkningen bliver afskåret fra helt grundlæggende viden om samfundets udvikling.

 

Politiet har de seneste måneder skjult omkring 5000 kriminelle handlinger begået af asylansøgere. (Den Korte Avis 29.1)

 

Og fredag blev mindst én artikel blokeret i Sverige. Den store britiske avis Daily Mail blokerede fredag en artikel om Sverige af “juridiske grunde”. Den havde skrevet kritisk om asylkrisen i Sverige og en mordsigtet asylansøger og følte sig åbenbart presset til at stoppe artiklen. Det skriver Breitbart:

 

http://www.breitbart.com/london/2016/01/29/daily-mail-articles-blocked-in-sweden-over-migrant-stabbing-court-case/

 

Dermed bliver befolkningen afskåret fra at læse en stor britisk avis’ vurdering.

 

Mordet på Alexandre Mazher

Baggrund for de kritiske artikler i Daily Mail er mordet på den 22-årige Alexandra Mezher. Hun arbejdede på et bosted for 10 uledsagede flygtningebørn mellem 14 og 17 år.

 

Mandag morgen blev hun dolket i ryggen og døde kort efter. En af beboerne blev anholdt. Ingen kendte tilsyneladende hans identitet eller alder. Senere blev det oplyst, at han var fra Somalia og født i 2000. Han skulle være 15 år gammel, hed det.

 

Flere mener, at han på billedet ser ældre ud. Det er det Daily Mail blandt andet skriver om.

 

Twitter

 

Læs også
Hvidvasker Sverige sin antisemitisme? – en beretning om, hvor galt det står til i Malmø

Alexandra havde iøvrigt sagt, at beoerne ikke var børn men voksne mænd, fortæller moderen. Det skriver Daily Mail også om: Jeg har at gøre med store mænd på 24 år,

 

Der har allerede længe været debat om alderen på en del af de uledsagede flygtninge børn i Sverige. De uledsagede flygtningebørn bliver ikke alderstestet, som de gør i for eksempel Danmark.

 

Flere fotos viser personer som mere ligner voksne mænd end børn.

 

Daily Mail bragte nogle af disse fotos. Avisen beskrev den tvivl der kunne rejses ved “børnenes” alder. De skrev om en “voksende skandale”.

 

Her er det den svenske statsminister Stefan Löfven med nogle af de uledsagede flygtningebørn.

 

Men denne artikel er åbenbart blevet for meget for de svenske myndigheder. Artiklen kunne i hvert fald ikke læses i Sverige.

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

 

Hvis man gik ind på siden fredag, var der ingen artikel. Kun en besked om, at siden ikke kunne vises.

 

Netavisen Breitbar fik sent fredag aften bekræftet, at sende vitterlig var blokeret.

 

Fredag aften fortalte Daily Mail Breitbart, at de nu selv har valgt at blokere artiklen efter juridisk rådgivning (“legal advice”).

 

De gør det for at undgå en retssag (“to avoid prejudicing”), oplyser de til Breitbart redaktion i London.

 

Læsere i Sverige fortæller Breitbart, at der er flere artikler i Daily Mail, som de ikke kan læse.

 

Læs også
Sverige asyl-amok: Har alene i år uddelt langt over tredive tusinde statsborgerskaber og modtaget et hav af asylansøgere

Et helt team af journalister rejste efter mordet mandag til Göteborg i Sverige , for at følge sagen. De har skrevet et stort antal artikler ikke kun om mordsagen men også om Göterborg – Sveriges næststørste by med en stor indvandrebefolkninge, mange radikaliserede muslimer og en høj kriminalitet.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3420150/Adults-posing-child-refugees-centre-aid-worker-killed-Victim-claimed-big-powerful-guys-aged-24-posing-orphans.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3421150/First-picture-Six-foot-tall-15-year-old-Somali-boy-killer-Swedish-asylum-worker-appears-court-charged-murder.html

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3419094/Who-knows-horrors-Police-chief-sparks-anger-sympathising-Somali-boy-stabbed-refugee-worker.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…