Der er noget chokerende over den kritik, som Venstre-regeringen møder fra egne rækker i asylpolitikken

Colourbox

En politiker ved navn Michael Gatten har forladt Venstre og er gået til De Radikale. Han er medlem af Københavns Borgerrepræsentation, men det er der vist ikke mange, der ved.

 

Alligevel gjorde medierne ham til stjerne for en dag, da han forlod Venstre. Han fik plads til at udtale sig, som var han en meget betydningsfuld figur. Og han udtalte sig glad og gerne om, at Venstre-regeringens asylpolitik var alt for hård.

 

Samme fyrstelige mediebehandling fik ti lokalpolitikere fra Venstre, der også kritiserede deres eget parti i asylpolitikken. Senere skrev ti andre lokalpolitikere fra Venstre et indlæg, der forsvarede partiets politik, men det blev forbigået i tavshed.

 

Tidligere var Jens Rohde fra Europa-Parlamentet blevet båret frem på skjolde i medierne, da han tog turen fra Venstre til De Radikale.

 

De røde journalister er ellevilde

Journalistisk Venstreparti elsker folk, der hader de borgerlige. De elsker i særlig grad kritik af de borgerlige, når den kommer fra folk, der selv har borgerlig baggrund. Og de er helt ellevilde, når denne kritik er rettet mod den stramme asylpolitik, som er de røde journalisters hadeobjekt nummer ét.

 

Derfor har Venstre-kritikerne fra andet og tredje geled fået en væg-til-væg dækning. Man fik også Birthe Rønn Hornbech til endnu en gang at gentage de angreb på hendes eget parti, der ligger som færdigmad i hendes fryser, altid parat til optøning.

 

Man kunne så have forestillet sig, at Venstre-kritikerne selv fik stillet nogle kritiske spørgsmål fra journalisterne. Men det er praktisk talt ikke sket. Man har simpelt hen holdt mikrofon for Michael Gatten og de andre.

 

Denne ekstremt velvillige journalistiske behandling er særlig påfaldende, fordi der er noget chokerende over den kritik, som Venstre møder fra egne rækker i asylpolitikken.

 

Det eneste, de ikke taler om …

Kritikerne taler i meget brede vendinger om, at Venstre er gået for vidt i den stramme asylpolitik. De taler om tonen i debatten. De taler om, at Inger Støjberg er for hård. De taler om Danmarks omdømme. De taler om, at Venstre er kommet for tæt på Dansk Folkeparti.

 

Læs også
Lars Løkke tegner et misvisende billede af, hvor meget vælgerne bakker hans forslag om en SV-regering op

Det eneste de ikke taler om er … virkeligheden. Den virkelighed, der handler om, at Danmark og Europa er udsat for et asylpres, der har kraften til at skabe dramatiske forandringer og forringelser i det samfund, vi kender.

 

Hvis dette asylpres fortsætter, vil det med meget stor sikkerhed føre til, at vores samfund bliver langt mere præget af parallelsamfund, konflikter, kultursammenstød, kriminalitet, kvindeundertrykkelse og dybt problematiske holdninger til demokratiet.

 

Så sig det klart og ærligt

Man kan jo have den opfattelse, at det er den pris, vi må betale for at tage imod hundrede tusindvis af flygtninge fra overvejende muslimske lande. Så må man sige det klart og ærligt til befolkningen. Men Venstre-kritikerne siger ikke et ord om disse store spørgsmål, der afgør vores fremtid.

 

Og Journalistisk Venstreparti kunne ikke drømme om at spørge dem til det. I forvejen gør de alt for at tale uden om den virkelighed, vi står i, fordi den ryster den politiske korrekthed.

 

Jens Rohdes ”forslag”

De få gange, hvor man hører Venstre-kritikerne forsigtigt nærme sig det virkelige livs problemer, bliver man slået af, hvor lidt de har at byde på.

 

Læs også
Kristian Jensen stak piben ind – men krigen i Venstre kan brage løs igen, fordi Løkke vil gøre op med arven fra Fogh

Jens Rohde taler om, at disse problemer skal løses på europæisk plan. Javel. Men hvad gør man, når de rent faktisk ikke bliver løst på europæisk plan. EU er jo ikke i nærheden af at have kontrol med sine ydre grænser.

 

Derfor styrker det ene land efter det andet sin nationale grænsekontrol og sine nationale ordninger for asylansøgere. Ganske ofte søger de inspiration i den danske linje, som Venstre-kritikerne angriber så hårdt.

 

Selv Tysklands kansler Merkel, der har så stort et ansvar for, at det er gået så galt, er blevet nødt til at stramme den tyske grænsekontrol betydeligt – og hun bebuder yderligere stramninger.

 

Michael Gattens ”forslag”

Mens Jens Rohde drømmer vagt om europæiske løsninger, der kun eksisterer på månen, sagde Michael Gatten på TV noget i retning af: ”Vi må se at få gang i integrationen.” Det var hans svar.

 

Jo, jo. Vi ”må se at få gang i dansk økonomi”. Vi må ”se at få gang i det danske uddannelsessystem”. Vi må ”se at få gang i forbedringer af det danske sundhedssystem”. Hvorfor er der ikke nogen, der har fundet på at lave et regeringsprogram efter Gattens geniale formel?

 

Virkeligheden kalder

Læs også
Inger Støjberg vraget – både Venstre og Socialdemokratiet glider nu væk fra den stramme udlændingepolitik

Mens Journalistisk Venstreparti fejrer de politisk korrekte kræfter, som angriber Venstre, er det vigtigt, at de ansvarlige politikere koncentrerer sig om de påtrængende, alvorlige problemer, vi står med.

 

Disse problemer kræver en strammere politik end den, der føres i dag. Der skal bedre styr på asyltilstrømningen til Danmark. Det forudsætter en skærpet grænsekontrol og skrappere regler for at få asyl.

 

Virkeligheden kalder.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…