Kriminelle asylansøgere har Danmark som mål: De kommer fra Nordafrika og søger i stigende grad asyl i Danmark

Arkiv / You Tube

I lighed med Tyskland er Danmark godt på vej til at få store problemer med asylansøgere fra især de to nordafrikanske lande, Marokko og Algier.

 

Blandt de 23 mænd, som blev identificeret i forbindelse med sexovergrebene i Köln nytårsaften, var langt hovedparten ifølge den lokale avis, Kölner Stadt-Anzieger 12. januar, nordafrikanske mænd.

 

Nu viser nye tal fra Udlændingestyrelsen og Rigspolitiet, at netop nordafriakanske asylansøgere fra især Marokko og Algier er dybt kriminelle.

 

Således har marokkanske mænd en kriminalitetshyppighed, der er dobbelt så stor som danske mænds, skriver Jyllands-Posten med henvisning til Udlændingestyrelsens og Rigspolitiets tal. (27.9)

 

Nu søger de i stor stil asyl i Danmark

Siden 2009, hvor blot 41 marokkanere og 46 algiere søgte asyl i Danmark, er antallet af asylansøgere fra disse to lande nærmest eksploderet.

 

Således havde ialt 241 marokkanere per 31. august i år søgt asyl i Danmark. Det er langt flere end de 187, der søgte asyl i hele 2015.

 

Det samme billede gør sig gældende for algiere, hvor hvor ialt 107 havde søgt asyl ved udgangen af august i år. Det er ligeledes flere end hele sidste år, hvor 103 algiere søgte asyl i Danmark.

 

Dertil kommer så, at ialt 63 marokkanere i slutningen af august i år havde søgt om familiesammenføring. Sidste år drejede det sig 140 ansøgninger.

 

Hvad angår algierne er ansøgningerne om familiesammenføring åbenbart så få, at de ikke optræder selvstændigt i Udlændingestyrelsens tal, men indgår i gruppen “Øvrige”.

 

Og de lægger ikke skjule på, hvorfor de kommer: Penge

Læs også
Tyskerne er blevet mere kritiske over for asylansøgere – de stoler ikke på dem

Inden Østrig lukkede sine grænser for asylansøgere, besøgte Ekstra Bladet i januar i år en asyl teltlejr i Østrig.

 

Her vurderede Muhbem Khleta, der er tolk for Røde Kors, at en del af de unge mænd fra Marokko og Algeriet udelukkende vil til Europa for at ernære sig ved kriminalitet.

 

Det bekræftes af den 19-årige marokkaner, Hamza Btaini. Han siger den 14. januar til Ekstra Bladet:

 

“Selvfølgelig, mand, selvfølgelig rejser vi for pengenes skyld.”

 

Over tusinde asylansøgere er allerede i år i konflikt med loven

Ifølge Rigspolitiet er der i første halvår af 2016 rejst sigtelser mod ikke færre end 1.480 asylansøgere.

 

Det drejer sig om 655 butikstyverier, 258 sager om personfarlig kriminalitet, altså vold, 155 indbrud og 125 tilfælde af tyveri.

Læs også
Stramninger var hårdt påkrævet: På blot fire år har asylansøgere kostet samfundet over tretten milliarder kroner

 

Peter Skaarup: Luk nu de grænser

Hos Dansk Folkeparti ryster Peter Skaarup, der er formand for Folketingets Retsudvalg, på hovedet:

 

“Det er ubegribeligt, at de øvrige partier i Folketinget ikke kan indse, at der er fornuft i Dansk Folkepartis forslag om at indføre en effektiv døgnbemandet grænsekontrol, der kan afvise asylansøgere ved grænsen med henvisning til, at de kommer fra sikkert land som Tyskland,” siger Peter Skaarup til Den Korte Avis og understreger:

 

“Vi vil på den måde løse et hav af problemer, både kriminelle og ikke mindst økonomiske på socialområdet, men det store flertal i Folketinget har åbenbart den holdning, at danskernes sikkerhed og velfærd er for intet at regne i forhold til faren for rynkede bryn fra EU-bureakraterne i Bryssel.”

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…