Krigeriske muslimske indvandrere besatte et tog – for at gøre dem tilpas fik de derefter en fyrstelig behandling

En krigerisk bande muslimske migranter besatte tirsdag aften eksprestoget fra Bordeaux til Marseille på en banegård i Toulouse. Det skete den 14.9.

 

De udgav sig for at være syriske flygtninge og nægtede at løse billet.

 

Da den kvindelige kontrollør meddelte, at så måtte de stå af, gik den rapkæftede bande på i alt en snes purunge muslimer til håndgribeligheder og mishandlede den værgeløse uniformerede funktionær.

 

Statsbanernes egne sikkerhedsfolk og en forstærkning af politifolk måtte strække våben over for den krigeriske bande, for at aftentoget efter en times forhandlinger kunne komme videre.

 

Muslimerne tog allernådigst mod et tilbud om overnatning i en Wagon Lit-sovevogn, hvor SNCF, de franske statsbaner, først serverede et gratis måltid aftensmad for dem.

 

Halal, naturligvis.

 

Bøfferne var skåret af slagtekvæg, som havde lidt dødsangstens kvaler og var forblødt langsomt som på profeten Muhammeds tid.

 

Dagen derpå måtte SNCF erkende den totale kapitulation over for den franske befolkning. Nu var det skatteborgerne, som måtte bløde og betale for den fyrstelige behandling af de krigeriske unge muslimske migranter.

 

Et svagt samfund bøjede sig og gjorde voldsmændene tilpas.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…