Kærshovedgård skal huse udvisningsdømte kriminelle – en af dem er Danny Abdallah, men han barrikaderer sig nu med videoovervågning i hjemmet i Aalborg

Regeringen har besluttet at bruge det tidligere åbne fængsel Kærshovedgård ved Ikast til et center for afviste asylansøgere, udvisningsdømte kriminelle på tålt ophold og/eller kriminel meldepligt. Centret åbnede 21. marts.

 

Der er plads til 600 personer på Kærshovedgård. Det er uvist hvor mange der endnu er ankommet.

 

Men en af dem man ikke skal regne med at se på Kærshovedgård er Danny Abdallah.

 

Danny Abdallah er straffet og udvist af Danmark for bestandig. Men han har fået lov til at blive i Danmark på såkaldt tålt ophold, fordi myndighederne vurderer, at han vil være udsat for fare, hvis han bliver sendt hjem.

 

For Danny Abdallah betyder det, at han skal opholde sig i Center Sandholm og/eller melde sig i lejren hver dag. Men det vil Danny Abdallah ikke, han vil nemlig selv bestemme, hvor han vil bo og opholde sig, og det har de sidste år været på en adresse i Nordjylland.

 

Og Danny Abdallah er meget begejstret for livet i Nordjylland, hvor han via sin Facebook-profil ofte spiller med musklerne, og hvor man får indtrykket af, at han tilsyneladende har frit lejde til at gøre akkurat, som han vil.

 

Danny Abdallah har fået flere tusinde bøder for brud på meldepligten, men det er han ligeglad med, og nu opruster han mod uønskede gæster, som måske er myndighederne, som ville få den tanke at hente ham, fordi han skal opholde sig permanet på Kærshovedgård.

 

Nu med alarmer og overvågning

Danny Abdallahs seneste opslag på Facebook viser, at han er i gang med at installere alarmer og videoovervågning på adressen i Aalborg. Danny skriver højtideligt:

 

”Så er vi i gang med det store arbejde hos Danny. Der bliver sat alarm/overvågning i hele huset, og også uden for huset. Alt hvad der forgår er under opsyn og bliver tilsendt til Dannys telefon, og til vagt firma”

 

Læs også
Højesteret ophæver opholdspligten og slipper kriminelle på tålt ophold løs på den sagesløse befolkning – politikerne svigter

Man kan undre sig over, hvordan Danny Abdallah kan have råd til dyrt overvågningsudstyr, foruden de mange andre udgifter i forbindelse med livsførelsen i Aalborg. Personer på tålt ophold får udleveret udleveret madkuponer til Center Sanholm, samt et beskedent beløb til lommepenge.

 

Der befinder sig 67 personer på tålt ophold i Danmark, hertil kommer et større antal på den såkaldte kriminelle meldepligt. Ifølge Ekstra Bladet 120 personer.

 

En person på kriminel meldepligt, kan typisk være en der nægter at underskrive deres udsendelsespapirer. Og når de ikke samtykker til udsendelsen, så vil en række lande ikke tage imod deres egne statsborgere, der så strander i Danmark på ubestemt tid. Irak, Somalia, Iran og en række nordafrikanske lande er blandt de stater, der kun modtager deres egne udviste statsborgere, hvis de selv siger ja tak til udsendelsen. (Ekstra Bladet)

 

Danny Abdallah har ikke kriminel meldepligt, han har til gengæld juridisk ret til at blive i Danmark.

 

Ifølge Nordjyske har Danny Abdallah oplyst, at han har været agent for den israelske efterretningstjeneste Mossad, og at han har hjulpet Mossad med mord og kidnapning. Angiveligt vil det være livsfarligt for ham at vende tilbage til hjemlandet Libanon. Derfor har han fået tålt ophold i Danmark.

 

Er den eneste levevej på tålt ophold ikke kriminalitet?

Udvisningsdømte på tålt ophold må ikke arbejde i Danmark. Så man må formode, at hvis man fx lever som Danny Abdallah, med hus, hunde, røg og dyre biler, så man have en alternativ indtægt.

Læs også
Så mange asylansøgere i Danmark blev sidste år dømt overtrædelser af straffeloven – herunder for drab og voldtægter

 

I perioden 2011-2015 begik 24 ud af 67 på tålt ophold ny kriminalitet. Det kan naturligvis ikke udelukkes, at Danny Abdallah har en rig fætter i Rusland, som underholder hans livsstil i Aalborg, men det er vel næppe sandsynligt?

 

Den Korte Avis vil gerne spørge Udlændingestyrelsen og/eller Justitsministeriet om hvilke planer man har for en som Danny Abdallah. Desværre er erfaringen fra flere forsøg, at så høje myndigheder har så rygende travt, at de ikke kan nå at svare på sådan en detalje.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…