En kæmpekleppert påstod, at han var flygtningebarn – da han blev afsløret, kom han med en vanvittig forklaring

You Tube

Jonathan Nicola fra Syd-Sudan blev fremstillet som hovedperson i en rigtig solstrålehistorie.

 

Han kom til Canada i november sidste år og søgte om asyl som uledsaget flygtningebarn. Han fortalte, at han var 17 år, født i 1998, og på flugt fra krig og forfølgelse.

 

De canadiske myndigheder troede på hans historie og gav ham i første omgang en midlertidig opholdstilladelse, der gjaldt til 31. januar 2017.

 

Jonathan Nicola blev optaget på et gymnasium i byen Windsor, og her gjorde det over to meter høje flygtningebarn sig meget stærkt bemærket i basketball. Han blev spået en stor fremtid.

 

Ikke et øje var tørt.

 

Uvidende og uskyldig

Det varede dog kun, indtil Nicola for nylig ville på besøg i USA. Ved indrejsen fik han taget sit fingeraftryk, og det afslørede, at han tidligere havde forsøgt at komme ind i USA. Og dengang havde han opgivet sit fødselsår til … 1986.

 

Dermed skulle han være 29 år og fylde 30 år til november. Det var jo en ganske anden historie.

 

Over for det canadiske flygtningenævn hævder han hårdnakket, at han på ingen måde har snydt bevidst. Han vidste simpelt hen ikke, at han var 29 år!

 

Han forklarer, at hans mor slet ikke var klar over, hvor gammel han var. Og i skolen placerede de ham bare på det klassetrin, hvor de skønnede, at han hørte hjemme.

 

Solstrålehistorien faldt til jorden

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

Men flygtningemyndighederne køber ikke hans fantasifulde historie. Man slår fast, at han har givet falske oplysninger, og han holdes indtil videre i forvaring. Måske slipper han for fængsel, men i så fald bliver han i hvert fald udvist.

 

Solstrålehistorien om flygtningebarnet, der foldede sig ud som en stjerne på basketball-banen, er således faldet til jorden. Den gymnasieelev, der overstrålede sine jævnaldrende 17-årige på banen, var i virkeligheden en fuldvoksen mand på 29 år.

 

Han satsede på, at godtroende myndigheder ville acceptere hans påståede alder. I Europa (herunder Danmark) er det velkendt, at myndigheder accepterer historier, hvor tydeligt ældre asylansøgere giver sig ud for at være uledsagede flygtningebørn. Det giver nemlig lettere adgang til asyl.

 

Folk vil bedrages

Det kan godt være, at Jonathan Nicola ikke var i besiddelse af en fødselsattest, der angav hans præcise fødselsdato.

 

Men et simpelt kig i spejlet skulle gøre det krystalklart for ham, at han mildt sagt ikke havde alderen til at være uledsaget flygtningebarn. Det var svindel, så det battede.

 

Det utrolige ved denne historie er, at denne fuldvoksne mand var sluppet af sted med at lyve sig 12 år yngre, hvis det ikke lige var, fordi han havde forsøgt at komme ind i USA og var blevet hapset på grund af fingeraftrykket.

Læs også
DA: Kommuner kan spare millioner ved færre indvandrere på offentlig forsørgelse

 

Verden er fuld af folk, der vil bedrages. Specielt folk, der er grebet af politisk korrekthed.

 

(Windsor Star, Vice News, Fria Tider)

 

https://news.vice.com/article/high-school-basketball-star-turned-out-to-be-almost-30-now-begs-to-be-deported-from-canada

a

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…