Indvandrerdrenge hærger togstation

Togskinner på en tilfældig station

 Det er blevet utrygt, når man skal med toget fra Holbæk Station. På denne helt almindelige fredelige danske togstation har der været en stribe overfald.

 

Indenfor de seneste måneder er der blevet anmeldt hele seks overfald ved togstationen i Holbæk.

 

Politiet siger, at det er en gruppe af unge drenge med indvandrerbaggrund, som står bag de fleste af dem. sn.dk.

 

Folk er blevet overfaldet. De er blevet slået og sparket. Nogle har fået snitsår fra en kniv.

 

Det er en gruppe på fem-seks-syv unge mænd med indvandrerbaggrund, der står bag overfaldene og de er alle under 18 år.

 

– Der er personer i gruppen, som er blevet sigtet for nogle af forholdene, men vi fortsætter efterforskningen, og vi tror, at flere af dem bliver sigtet, siger efterforskningsleder Richard Olsen fra lokalpolitiet i Holbæk.

 

Ved nogle af overfaldene har der været to gerningsmænd, mens der ved andre af overfaldene har været flere gerningsmænd, og politiet prøver i øjeblikket at finde ud af, hvem fra gruppen der har været med til de forskellige overfald.

 

– Det er vores formodning, at der er flere borgere, der har været udsat for vold, men som af den ene eller anden årsag ikke har villet anmelde det til politiet. Men det er vigtigt, at folk, der har været udsat for noget, retter henvendelse til os, fortæller Richard Olsen til sn.dk.

 

Opløsning

Det er skræmmende, at der på en almindelig dansk togstation igennem flere måneder er mennesker som bliver overfaldet af grupper af unge mænd uden at samfundet tilsyneladende er i stand til at stoppe det.
Store parallelsamfund har i årtier været under udvikling uden at der er grebet ind.
De har udviklet sig til områder hvor almindelige danskere er i mindretal og ofte slet ikke færdes, sådan som Daniel Pipes beskriver det i en anden artikel i dagens avis.
Nogle af disse problemer er altså nu ved at brede sig til provinsbyer i hele landet med Thisted og Holbæk som dagens triste eksempler.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…