Indvandrerbander terroriserer og afpresser unge med velhavende forældre – frygten breder sig

Velhavere og deres børn får nu også konsekvenserne af en katastrofal indvandringspolitik at føle.

 

Indvandrebanden Loyal to Familia har i flere tilfælde presset formuer ud af unge med velhavende forældre. Det er blandt andet sket i Rungsted-området.

 

Politiet efterforsker lige nu flere tunge sager.

 

Det skriver Helsingør Dagblad der bliver gengivet i sn.dk, 18.12.

 

Det er den frygtede indvandrerbande Loyal to Familia (LTF) som nu har bredt sig fra Nørrebro i København til andre områder. Banden i flere områder nord for København.

 

I Nordsjælland, der populært kaldes “whiskeybæltet”, bor der generelt mange velhavere og få indvandrere. Men det er der ved at ændre sig.

 

Der er flere indvandrertætte områder i Nordsjælland. Bander og kriminalitet vokser. Og de kriminelle indvandrere har fået øjnene op for, at de kan udnytte, at en del unge i området har rige forældre.

 

Det kan dreje sig om børn af advokater, læger, skoleledere og lignende, som bor i for eksempel området omkring Rungsted.

 

Presser penge af rige unge

Loyal to Familia sælger hash og narko til de unge. De kan ikke betale, eller kommer på anden vis i lommen på bandemedlemmer. Det bliver udnyttet til at kræve meget store pengebeløb af de unge og deres forældre, såkaldte “dummebøder”.

 

Der er også unge, som bliver passet op af bandemedlemmer ved gymnasier og andre steder, hvor de færdes, og truet med vold og andre repressalier, hvis de ikke skaffer penge til banden.
Andre unge kan ved en tilfældighed være stødt ind i et bandemedlem eller en person med relationer til LTF. De kan så siden bliver opsøgt og pålagt bøder for at have »spillet smart« over for LTF.

De unge er rædselsslagne. De har øjensynligt flere gange fået deres forældrene til at betale, og andre gange har de haft held til at hæve fra deres børneopsparinger for at kunne få et pusterum fra LTF.

Læs også
Indvandrer ville smide mand ud af lejlighed, hvis han ikke betalte ham 5000 kroner om ugen

Sagerne er så alvorlige, at de bliver efterforsket af politiet. Og det er tunge sager som Nordsjællands Politi graver i. Medlemmer af banden, som mistænkes for at have presset formuer ud af unge fra blandt andet Rungsted-området.

 

Nordsjællands Politi opfordrer alle unge, som af den ene eller anden grund er kommet i kløerne på LTF, til at henvende sig til politiet og lægge kortene på bordet.

 

Borgere og politikere har forgæves råbt om hjælp

Det er flere år siden Loyal to Familia begyndte at terroriserer områder nord for København.

 

De har længe spredt frygt i boligområdet Varpnagård uden for Helsingør. Den Korte Avis 11.5)

 

De har også chikaneret borgerne på gaderne i Helsingør. (Den Korte Avis, 18.5)

 

Banden har solgt hash og narko i Fredensborg Kommune blandt andet på staionen i Nivå.

Læs også
Medlem af indvandrerbande tiltalt for tre drabsforsøg på Nørrebro

 

Knud Løkke Rasmussen har længe råbt om hjælp. Han har kæmpet for at få mere politi i området. Men stort set forgæves. Nu har han forladt Venstre og arbejder som løsgænger på at få samlet en ny gruppe.

 

Men indtil videre har han ikke fået tilstrækkelig støtte. Banden får tværtimod lov til at vokse sig stærkere og brede sig til nye områder.

 

http://denkorteavis.dk/2014/et-helt-byrad-raber-om-hjaelp-vi-skal-have-flere-penge-til-politiet-for-at-klare-bander-og-religios-radikalisering/

 

 

http://sn.dk/Hoersholm/Velhaveres-boern-terroriseres-af-indvandrerbande/artikel/539333

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…